Cea mai promiþãtoare invenþie de la apariþia smartphone-ului încoace (VIDEO)

La sfârºitul anului ne vom putea bucura de lansarea uneia dintre cele mai importante noi tehnologii: Leap Motion va lansa un produs prin intermediul cãruia vom putea controla diferite device-uri prin gesturi ale mâinilor.
Leap Motion are un sistem de control prin gesturi mai rapid, mai puternic, mai precis, mai mic ºi mai ieftin decât predecesorul sãu.
Spre deosebire de o interfaþã touchscreen, Leap nu presupune atingere sau frecare. Procesul nu este unul banal, diferenþa dintre cele douã sisteme fiind similarã cu cea dintre dirijarea unei simfonii ºi schiþarea cu creta pe o tablã a miºcãrilor specifice dirijorului ce urmeazã a fi interpretate de orchestrã. Mai mult, Leap funcþioneazã în trei dimensiuni. Mulþumitã acestui sistem, nu mai trebuie sã “ciupim” ecranul pentru a mãrimii imaginea. Orice obiect poate fi manipulat prin miºcarea uneia sau ambelor mâni. Nu e de mirare cã sistemul este aºteptat cu nerãbdare, având în vedere cã el poate recunoaºte aproape orice combinaþie de obiecte, de la stilou la toate cele 10 degete deodatã. Dacã aþi crezut cã interfaþa tabletei sau a smartphone-ului dumneavoastrã a deschis calea cãtre un nou mod de a interacþiona cu dispozitivele, atunci imaginaþi-vã ceva care combinã intuiþia experienþelor anterioare cu posibilitatea de a controla totul doar prin miºcãri fluide fãcute în aer. Leap va fi lansat cândva între decembrie 2012 ºi februarie 2013, iar costul sãu va fi de 70 de dolari.  
  Sursa: Technology Review]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer