În sfârșit, puțină claritate.

După 2 luni de cercetări epuizante la nivel mondial avem în sfârșit 20 reguli despre cum să ne descurcăm cu Covid-19… iată-le!

1. Nu poți ieși din casă sub nicio formă, dar dacă trebuie, atunci poți.

2. TOATE MAGAZINELE SUNT ÎNCHISE! Cu excepția celor deschise !

3. Nu ar trebui să mergi la spitale decât dacă trebuie să mergi. Nici la doctor nu te poți duce, atâta timp cât nu ești prea bolnav.

4. Când ieși, amintește-ți de autocertificare care este ilegală, dar obligatorie .Dacă nu o ai, nu este o problemă, deoarece vei primi amenda. .

5. Măștile sunt inutile! Dar purtând una îți poate salva viața.

6. Manusile nu ajută, dar tot pot ajuta.

7. Acest virus va dispărea vara, dar poate va rămâne pentru totdeauna. Încă nu s-a hotărât.

8. Va trebui să rămânem închiși până ajungem la imunitatea de turmă, ceea ce înseamnă să ne infecteze pe toți, dar să fim închiși.

9. Pregătesc vaccinul pentru a ne oferi anticorpi pentru un virus care face mutații
și nu generează anticorpi. Între timp, cei vindecați nu se pot îmbolnăvi din nou, sau poate DA!!

10. Virusul nu are niciun efect asupra copiilor, cu excepția celor pe care îi afectează.

11. Animalele ni l-au transmis, dar nu pot fi infectate… cu excepția pisicii testată pozitiv în Belgia în februarie, care nu citise recomandările.

12. Vei avea multe simptome când ești bolnav! Dar te poți îmbolnăvi și fără simptome… Poți avea și simptome fără să te îmbolnăvești, sau să fii contagios fără să ai nici unul… La discreția bolnavilor!

13. Ca să nu te îmbolnăvești, trebuie să mănânci sănătos și să faci sport. O alergare frumoasă de zece kilometri într-un apartament de șaizeci de metri pătrați este îți dă un tonus bun și dezvoltă fantezie.

14. E mai bine să iei aer curat, dar, dacă nu ai grădină sau balcon, las-o baltă!

15. Puteți avea mâncare livrată de la restaurant acasă, dar este posibil să fi fost preparată de persoane care nu purtau măști sau mănuși. Așa că ar fi bine să vă decontaminați mâncarea afară timp de trei ore, dacă nu aveți câine să mănânce tot.

16. Virusul rămâne activ pe suprafețe diferite timp de două ore. Nu, patru ore. Ce ziceți? Şase ore? Hai, cine oferă mai mult?

17. Virusul se întinde în aer pe un metru, uneori doi, dar dacă bate vântul poate mai mult.

18. Ai obligatia sa stai închis in casa cu familia dar nu trebuie sa fii inchis in masina cu familia.

19. Nu avem leac, cu excepția unui medicament împotriva reumatismului și unul împotriva holerei… Știința face pași uriași!

20. Acest virus este mortal, dar nu prea mult, doar că uneori poate duce la un dezastru global. În Italia a făcut deja multe victime. Totuși, dacă sunteți într-un azil de bătrâni, fugiți!

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer