Ce conține vaccinul ? Este bun vaccinul anti-covid ? Merită făcut ? Sunt probleme de la el ? Provoacă infertilitate sau boli grave ?

Acestea sunt întrebările ce răsar la tot pasul în mediul online, iar scăderea ritmului vaccinărilor în întreaga lume demonstrează un singur lucru: că odată cu trecerea șocului inițial provocat de frica de îmbolnăvire, oamenii își permit din nou luxul de a gândi cu capul lor.

Ce conține vaccinul !? Nu știm și probabil că, chiar dacă ni s-ar spune pe bune ce conține, n-am înțelege, datorită diferenței uriașe a nivelului nostru general de înțelegere și nivelul de know-how din domeniul biotehnologiilor. Personal, sunt fascinat de emisiunile de pe Discovery Channel de genul ”How is made” (Cum se face). Am în bibliotecă o ediție a enciclopediei descoperirilor științifiice în 3 volume (publicată înainte de 89) a cărei lectură este spectaculoasă, când realizezi cât de puține lucruri știm despre civilizația tehnologică în care trăim. Iar dacă aș avea o ediție actualizată la zi, probabil ar umple 30 de volume.

Discutând cu o prietenă ce lucrează în cercetare genetică undeva afară, aceasta mi-a spus că până și pe forumurile de specialitate sunt discuții ample în contradictoriu cu privire la tehnologia utilizată în producerea vaccinurilor anti-covid și îmbunătățirile aduse acestuia, deoarece sunt enorm de multe patente (de fapt, majoritatea) cumpărate de marile companii, ținute la secret și folosite exclusiv, iar diferențele între ceea ce se știe oficial și ce se poate face în realitate în laboratorul unei astfel de companii sunt URIAȘE, ca de la epoca tranzistorului la computerele cuantice. Îmi spunea, zâmbind amar, că oameni care n-au făcut nici măcar un semestru de genetică umană în liceu sau universitate, își dau cu părerea despre ce conține vaccinul, însă ei nu sunt capabili să înțeleagă nici măcar cum funcționează computerul sau telefonul de pe care își scriu presupunerile ridicate la rang de convingeri – devenite adevăruri.

Tot ea îmi atrăgea atenția asupra faptului că principalii producători au schimbat de la un lot la altul vaccinurile anti-covid, astfel că nu putem vorbi de UN EFECT al UNUI SINGUR VACCIN sau TIP DE VACCIN, ci de un proces ce se adaptează din mers. Spre exemplu, acum se fac vaccinuri anti-covid la alegere (oricare dintre ele) la orice colț de stradă, din orice gheretă sau tarabă. Unde au dispărut frigiderele ce trebuiau să mențină serul la -80 de grade Celsius !? E clar că nu mai e nevoie de acea temperatură, că rețeta a fost schimbată pe parcurs, dar că nimeni nu a simțit nevoia să ne spună. De ce ne-ar spune, în fond ?! Tot ce trebuie să știm noi este că vaccinurile conțin ”vacanțe”, vorba reclamei guvernamentale, nu-i așa ?!

Problema vaccinării nu stă în eficacitatea sau ineficacitatea acestora în lupta cu virusul, ci în intenția cu care au fost create și promovate atât de asiduu. Personal, nu cred în teoria profitului, care zice că un grup de firme lacome au creeat problema (virusul) ca să obțină un profit financiar de pe urma vaccinului. O analiză (din interior) a cifrei de afaceri a marilor companii medicale ne arată că în esență, cam toată lumea a pierdut bani în industria pharma, deoarece consumul de medicamente a scăzut odată cu măsurile de protecție. În plus, n-ar fi reușit să creeze o problemă planetară fără ca nimeni să cârâie și să spună adevărul despre profitul unora, căci pe piața cu mai mulți jucători, vor fi întotdeauna câțiva în pierdere, care vor spune adevărul. Bine bine, vor spune unii, dar totuși s-au făcut cheltuieli imense: cu spirt, măști, echipamente de protecție, izolete, oxigen, tamiflu și alte medicații anti-covid, etc. Da, așa este. Însă, vă spun că per ansamblu, 2020 și primul trimestru din 2021 au fost mai proaste decât 2018 și 2019. Așa că teoria profitului cade.

Ceea ce putem observa însă este o stranie sincronizare a măsurilor (la nivel planetar) privind restricțiile de tot felul. Ce ne-a adus covidul ? Auto-izolare, distanțare socială, controlul temperaturii frontale, testare și vaccinare. Adică CONTROL.

Pandemia de covid este pretextul unei ample operațiuni de suprimare a libertăților civile, inclusiv religioase (să ne amintim închiderea bisericilor și slujbele ținute în aer liber), proces ce se află în plină desfășurare.

Nu trebuie să fii specialist în genetică sau grafen pentru a observa că, indiferent de cifrele infectărilor sau de culorile țărilor, deși aparent scad în intensitate, totuși RESTRICȚIILE RĂMÂN.

Permanentizarea acestei stări de lucru în ”lupta cu pandemia” este similară cu permanentizarea controalelor din perioada ”luptei cu terorismul”, după evenimentele din 9/11. Atunci au impus (sub pretextul siguranței publice) porți de acces cu control corporal nu doar în aeroporturi ci și în instituțiile publice, toți cetățenii devenind PREZUMTIVI INFRACTORI SAU TERORIȘTI. ”Lupta împotriva terorii” a trecut, dar restricțiile (controalele bagajelor, controlul corporal) au rămas, chiar dacă oamenii nu își mai amintesc de ce sunt controlați.

Probabil că astăzi, dacă întrebi un jandarm de la intrarea la Tribunal de ce este necesar controlul, nu va ști ce să răspundă. Și nici oamenii nu mai știu de ce trebuie controlați. Pentru că așa trebuie, pentru că așa s-a dat ordin. PENTRU CĂ AȘA NE-AM OBIȘNUIT !

Astăzi, toți cetățenii sunt prezumați ca fiind BOLNAVI, aceasta fiind noua normalitate. Mi-e teamă că pandemia va trece, dar măsurile de limitare și control al libertăților vor rămâne.

Desigur, contează ce conține vaccinul. Nu știm încă dacă omoară sau doar produce infertilitate. Apropos, ați auzit de vre-un cuplu vaccinat care să mai fi făcut copii, după vaccin ? Sau de femeie care să fi rămas gravidă și să fi dus sarcina la bun sfârșit DUPĂ VACCIN ?

Contează însă faptul că vaccinul face parte dintr-un plan mult mai amplu, care nu poate fi contracarat cu mitinguri, adunări civice sau discuții sterile. Contează faptul că politicienilor de la vârf li se șoptește insidios ”de sus” că ”lumea cum o știm, nu va mai fi niciodată la fel” și că dacă vor să facă parte din noua aristocrație mondială, ar face bine să urmeze ordinele.

În momentul de față, ar fi bine să fim mult mai atenți la libertățile noastre (pe cale de dispariție) decât la ce conține vaccinul, căci momentan, vaccinul conține DICTATURĂ cât vezi cu ochii, la nivel planetar.

 1. August 14, 2021

  In 2002 o americanca cerea pensie alimentara fostului sot dupa un test de paternitate, dar testul a dovedit ca, copii nu erau ai lui. Copii nu aveam cum sa nu fie ai lui din motive bine intemeiate. La catva timp dupa asta “cercetatorii” anunta ca de fapt putem sa avem doua seturi de ADN diferite. Adica 50 de ani de cand s-a secventiat ADN nu aveam doua seturi ADN, acum dintrodata avem.
  Majoritatea testelor de paternitate sunt eronate. In multe state la proces de paternitate nu se mai accepta testele de paternitate.
  Astea au fost facute cu scop , profit, ca multe multe altele. Asa ca, atunci cand vorbim de secventiere , vorbim de profit.
  Am exemple foarte multe.
  In alta ordine de idei:
  1. Nu a carait nimeni ref. Pandemie pentru ca toti si-au primit partea.
  Noi ne-am imprumutat ca sa ne sustinem financiar.
  Eu am o idee : afaceristii care sustin toate razboaiele pe pamant vroiau sa dea o raita prin Europa si alte state. S-a cazut de acord pentru o suma , ca sa fie pace. Suma inca nu s-a strans daia se tot insista pe vaccinare.

  Ar mai fi ceva: venitul garantat rebuie neaparat implementat pentru ca din ce stiu cert nu surse oficiale ca mint, majoritatea statelor isi remunereaza mascat cetatenii din fond de stat sub diverse forme. Stiu cel putin 10 state care fac asta. Sunt tari unde nu mai exista job-uri de cel putin 30 de ani , tinerii traind din ajutor de stat sau din pensia bunicilor, dar ce va face generatia urmatoare?
  In final cred ca aceasta ultima idee este adevarul, pandemia fiind doar un mijloc de clacare a afacerilor inainte de venitul garantat.
  Sigur acum a profitat cine a putut.

 2. August 16, 2021

  Spartacus, my dear,
  Nu mai e nevoie de tine. Multumiri si aplauze pentru rolul jucat!
  Cum-necum, la tine istoria se repeta.
  Si de ce nu s-ar repeta cand comunismul a fost in floare peste tot? Cine te-a scris ca personaj, a fost el insusi simpatizant al comunistilor.
  Si eu am incasat-o urat dar vestea pe care ti-o aduc … doar nu credeai ca eu sunt Naropa, Marpa, Milarepa, Gampopa, Phagmo Drupa?
  Studiaza istoria omenirii, fa corelatii inteligente, accepta ce vine la tine cu bucurie sau doar accepta si cine stie, poate intr-o zi ma vei elibera tu pe mine!

  • August 16, 2021

   Pisi langa, daca erai cu 30 de ani mai tanara si mult mai frumoasa, te eliberam in blm…

 3. August 16, 2021

  “Sau de femeie care să fi rămas gravidă și să fi dus sarcina la bun sfârșit DUPĂ VACCIN?” – vacinarea a inceput la sf. lui dec. 2020, cu oameni in varsta… sa presupunem ca vreo scroafa bugetara fertila s-a vaccinat in ian. 2021, peste rand – asta inseamna ca tb sa fete in sept-oct 2021… asa ca atunci tb sa revii cu intrebarea asta, draga Rapcica… nu e cazul sa luam in calcul nasterile premature…

  • August 16, 2021

   intrebarea mea era adresata in special celor vaccinați afară. Spre exemplu Emiratele au vaccinat cam tot în octombrie 2020 de-aia au făcut sărbătorile de iarnă fără restricții. Însă mă interesa în mod special dacă vaccinatele au mai rămas gravide după vaccin, deoarece se știe faptul că trombozele de orice natură, nu fac casă bună cu graviditatea

   • August 17, 2021

    “Spre exemplu Emiratele”
    Tu intelegi romaneste? Cand o sa nasti la termen. De cate ori sa-ti explice?

 4. August 17, 2021

  Asta e pentru ce se lupta cu darzenie Mihai Rapcea:
  “Most women were forced to quit their jobs and stay at home and lost access to education and health care, enduring high rates of both illiteracy and maternal mortality.”
  Pentru ca atunci cand el e taliban, se cheama ca ele sunt libere. Si nici sa se vaccineze nu au voie pentru ca daca piere masina de facut copii??? Sau scroafa cum o numeste candid Spartacus?
  Voi nu stiti ce patriot grijuliu e Rapcica.
  Iar Spartacus ii tine lumanarea ca na, trebuie sa para si el decent ca se tine in public de ceva.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer