Ce-am mai fãcut (sau au fãcut alții) și ar fi bine sã știți

Legalizarea „familiei” de homosexuali? NU, mulțumim!

La inițiativa nostrã, un memoriu juridic de amploare împotriva încercãrii de legiferare a unui așa-zis „parteneriat civil” între persoane de același sex a fost remis Parlamentului României. Odatã adoptat, proiectul de lege ar fi acordat aproape aceleași drepturi cuplurilor gay ca și familiilor! Poate cel mai periculos proiect de lege care a fost vreodatã în dezbatere dupã 1990. Opinia trimisã de noi și stadiul dezbaterilor pot fi gãsite aici. Un website pe aceastã temã, care cuprinde argumentația esențialã: www.parteneriat-civil.ro

Copilul cu deficiențe și revigorarea teoriilor eugenice

Copilul cu deficienþe, o greutate sau o bucurie a vieþii? La aceastã întrebare ºi-a propus sã rãspundã Departamentul ProVita al Mitropoliei Moldovei ºi Bucovinei, care a organizat, în perioada 8-10 noiembrie 2013, a treia ediþie a Zilelor ProVita. În timpul evenimente specifice, au fost prezentate aspecte sociale, juridice, filantropice ºi religioase ce privesc copiii cu deficienþe. Printre invitați a fost și liderul filialei bucureștene a Asociației Pro-vita, dl. Bogdan Stanciu, el însuși tatã al unui copil cu handicap, care a vorbit celor prezenți despre linia finã de demarcație între avort și infanticid. Detalii.

Alegeri pentru Consiliul Director

De curând s-a desfãșurat Adunarea Generalã anualã a organizației noastre. În timpul acesteia s-a ales noul Consiliu Director, cu un mandat de doi ani. Detalii. Totodatã, am decis o mai mare transparențã a managementului financiar, prin publicarea raportului cenzorului precum și a statelor de plata ale salariatților. Vezi aici.

Teoria genului și pericolele sale

O ideologie distructivã, total neștiințificã și antiumanã se rãspândește în lume ca un foc într-un câmp cu paie uscate. Despre Teoria genului și pericolele sale ne avertizeazã colega Larisa Iftime (Provita Media).
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer