>- Alo! Buna ziua! Sunt la radio? > Da, doamna. > Adica sunt in direct? > Da, doamna. Doriti sa faceti o dedicatie? > si imi aud vocea si cei din supermarket-uri? > Da, doamna, spuneti! > Costele, mama, sa nu mai iei lapte, ca a luat tata!

 
>Ora 12 noaptea. Farmacia cu program non stop. Intra un tip, cere un prezervativ. Plateste, pleaca. Seara urmatoare, aproape de miezul noptii, acelasi tip: >- Dati-mi va rog un prezervativ. >Îl ia, plateste, pleaca. Seara urmatoare, scena identica. La care farmacistul, curios, îl întreaba pe tip: >- Nu va suparati, dar de ce cumparati câte unul, de ce nu cumparati mai multe odata? >La care tipul: >- Stiti, vreau de fapt sa ma las…
 
>Un tip se plimba pe strazile Bucurestiului cand la un moment dat un hot ii pune cutitul la gat si-i spune: >- Da-mi toti banii tai. >La care tipul ii spune: >- Ba tu sti cine sunt eu??? Sunt un important politician din parlamentul Romaniei!!! >Atunci hotul ii raspunde: >- DA??!? Atunci da-mi toti banii mei!!!
 
>Un tanãr împreuna cu tatãl sãu erau într-un magazin, cand ajung la un raft cu prezervative. >- Ce sunt astea, tatã? >- Prezervative, fiule. >- ªi de ce sunt în pachete de cate 1, 3 ºi 12? >- Vezi tu, cele de 1 sunt pentru liceeni, pentru sambãtã seara; cele de 3 sunt pentru studenþi: unul pentru vineri, unul pentru sambãtã ºi unul pentru duminicã, iar cele de 12 sunt pentru oamenii cãsãtoriþi: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie…
 
>Un soldat se intorcea din permisie. In vagon, alaturi o tanara domnisoara. Soldatul isi deschide traista, scoate pita si o taie in feliute mici, scoate slanina, taie bucatele mici si le pune pe feliile de paine, in sfarsit adauga brinza si ceapa, intr-un cuvant face soldatei ca la copiii mici, si incepe sa imbuce. Tanara domnisoara incepe sa saliveze de pofta si cand nu se mai poate abtine, ii spune soldatului: >- Nu va suparati domnule soldat, mi-e asa o pofta, nu-mi faceti si mie un soldatel ? >- Cum sa nu domnisoara, asteptati numai sa termin de mancat !
 
>Doi pensionari stãteau pe o bancã. Trece o femeie cu sâni mari. Unul îl întreabã pe celãlalt: >- Îþi place? Celãlalt rãspunde: >- Nu prea! >Mai trece alta cu partea dorsalã apetisantã. Omul iar întreabã, celãlalt strâmbã din nas. A treia oarã trece una dotatã din toate punctele de vedere. Ãsta iar întreabã, celãlalt se strâmbã din nou. Acum, cel care întreba spune: >- Mãi, da’ þie nu îþi place nici una? Celãlalt rãspunde sec ºi plin de vervã: >- Pãi dacã nu pot sã le fac nimic, mãcar sã fiu exigent!
 
> >‏ Se duce Bulד la doctor ÷i מncepe sד se vaite: >- Dom’ doctor, eu am muncד de teren. Luni diminea‏a plec, vineri seara mד מntorc. Vin miercuri acasד ÷i, surprizד, מl gדsesc pe ×trulד cu nevastד-mea מn pat. Supדrat pe ×trulד, מi spun: >- Cum, tu, cel mai prieten, cu nevastד-mea? >×i ×trulד mד roagד sד-l iert, cד a fost o gre÷ealד ÷i מmi face cinste cu o cafea. ־n altד miercuri vin acasד ÷i scena se repetד. ×trulד cu nevastד-mea, eu mד supדr. ×trulד מ÷i cere iertare ÷i-mi face cinste cu o cafea. Vin iar acasד miercurea… >Doctorul מ÷i pierde rדbdarea ÷i מntreabד: >- Bine, bine, dar de ce מmi povesti‏i mie toate acestea? >- Am venit la dumneavoastrד sד vד מntreb: nu face rדu atגta cafea?
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer