Doua blonde se intalnesc. – Auzi draga, am si eu un dubiu: Cum se zice corect Iran sau Irak? ********************************************************************** O baba de 90 de ani merge sa voteze.Intra in cabina si sta, si sta …si nu mai iese spre surprinderea tuturor.Ingrijorat presedintele comisiei merge sa vada ce s-a intamplat:– Mamaie s-a intamplat ceva, te putem ajuta? La care baba: – Cum se scrie maica futu-va, legat sau dezlegat?!..

 
Cum incepe o reteta tiganeasca de prajituri ????… Se fura patru oua ….
 • Când iubeºti cu adevãrat, nici mãcar bigudiurile nu te mai sperie.
 • Când bãrbatul are o situaþie proastã, cautã o femeie.  Când situaþia se îmbunãtãþeºte, mai cautã una.
 • În dictaturã, cineva te foloseºte cum vrea. În democraþie, ai dreptul sã-l alegi pe cel care o sã te foloseascã aºa cum vrea el.
 • Mai rãu decât un prost le­neº e un prost cu iniþiativã.
 • Dacã ºeful e idiot, lasã-l s-o afle de la altul.
 • În orice cãsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bãrbatul niciodatã.
 • Oamenii cu bani sunt de douã feluri: apãraþi de poliþie ori cãutaþi de poliþie.
 • Oricât te-ai strãdui, cineva va munci mai puþin decât tine ºi va câºtiga mai mult.
 • Nu salarile-s mici, lunile sunt prea lungi.
 • Dacã nu ai griji ºi duºmani, e po­sibil sã nu te fi nãscut.
 • Viaþa e liniuþa dintre data naºterii ºi data morþii.
 • Sãrãcia nu se vindecã. A dove­dit-o medicina fãrã platã.
 • Prietenii pot fi ºi falºi, duºmanii sunt întotdeauna autentici.
 • Un optimist este un om in­su­ficient informat.
 • Dacã la o întrebare îþi rãspunde un filozof, nu mai înþelegi ce-ai întrebat.
 • A doua cãsnicie e victoria speranþei asupra experienþei.
 • La 9 barbati din 10 le plac femeile cu sani mari. Celui de-al 10-lea ii place de ceilalti 9.
 
– Sotia dumitale va fi frumoasa, desteapta si bogata, ii spune ghicitoarea unui barbat. – Minunat, dar ce fac cu actuala?
 
Sotia se duce la Politie sa-si declare sotul disparut. – Ce mesaj sa-i transmitem in cazul in care il vom gasi? – Spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!
 
Un vânãtor intrã într-un magazin de profil. – Pantaloni de camuflaj aveþi? – Avem, dar nu-i gãsim!
 
– ªi ce sã fac acum cu amenda? întreabã ºoferul pe poliþist.
– Pãstraþi-o bine undeva, când aveþi zece bucãþi primiþi o bicicletã.
*************************************************************
In SUA la  emisiunea ,,Vrei sã fi milionar” ajung in etapa finala un roman si un evreu. Se fac pariuri, toti se inghesuiesc sa parieze pe evreu, in timp ce pentru romanul nostru a pariat doar o singura persoana, probabil un roman din atatia romani care sunt in aceasta tara. Incepe concursul. La final cei doi au punctaj egal. In aceasta situatie prezentatorul pune o intrebare decisiva, evreul nu stie si castiga astfel romanul concursul. Multi oameni au pierdut o gramada de bani in ziua aceea. Un reporter reuseste sa intre in culise si sa-l prinda pe evreu, adresandu-i o intrebare: – Cum va simtiti dupa ce ati distrus sansa celorlalti de a castiga bani si mai ales sansa dumneavoastra de a castiga multi bani? – Ca un afacerist, raspunde evreul zambitor. – Cum adica? – Ghici cine a pariat pe roman.. 
**********************************************************************
Doamna Smith era sigura ca sotul o inseala cu servitoarea, asa ca s-a hotarat sa-i intinda o cursa: i-a dat liber servitoarei in weekend, dar nu i-a spus sotului. Seara in pat, sotul, ca de obicei, s-a plans de dureri de burta ingrozitoare si a sters-o la baie. Imediat sotia a intrat in camera servitoarei si s-a ascuns sub plapuma. Nici n-a intrat bine pe usa, ca el a si sarit direct pe ea, fara niciun cuvant si a trecut la treaba. Dupa ce a terminat, in timp ce el inca gafaia, sotia triumfatoare spuse: – Nu-i asa ca nu te asteptai sa ma gasesti in patul acesta? si aprinse lumina. – Nu, doamna, raspunse gradinarul.
**********************************************************************
Un barbat casatorit se hotaraste sa ramana peste program cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza, iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un succes, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata v ana ta pe gat…rezultat al muscaturilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie. Ajuns acasa, imediat ce deschide usa , cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor, simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica, acoperindu-si gatul cu m ana : – Ia uite, draga, ce mi-a facut nebunul asta de caine! -Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa, descheindu-si bluza….
**********************************************************************
O doctorita primeste la control medical un barbat… – Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti. – Pai cred ca mai bine v-as arata. Isi da jos pantalonii si….  ce sa vezi?
De departe cea mai mica … care a vazut-o doctorita vreodata.
Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate. Cu greu reuseste sa se potoleasca.: – Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti? – E umflata!
 
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer