In Romania se fabrica un nou model de avion de bombardament.. La primul  zbor de proba, avionul se prabuseste, cutiile negre sunt furate de tigani, nimeni nu poate trage nici o concluzie asupra catastrofei. La  inspectia Ministerului Apararii, singurul martor ocular este badea  Ion, un cioban ce se uita cu privire tampa de analfabet.

  • Spune baciule, il intreaba un colonel, ce-ai observat?
  • Apai, domnule draga o harabaie zbura, cand numa’ ce o palalaie s-o aprins, no si unde nu s-o tipat harabaia in gios…
  • Baciule, nu inteleg nimic din ce-mi povestesti, fii te rog mai clar!
  • Pai bine, domnule draga, de ce nu spui asa? Ieri, la orele 14.00  un bombardier de tip Stealth gresind unghiul de incidenta cu cel de asezare, a intrat intr-o vrie necontrolabila, in acel  context a pierdut  ireversibil altitudine, astfel incat s-a produs acest regretabil eveniment.
  • Baciule, m-ai spart, spune colonelu’, de unde stii termenii acestia?
  • Ha! Ha! D-apai cand eu eram comandant de escadrila, matale erai cioban, ca mine!
Doi miriapozi, el si ea, se pregateau sa faca copii. Dupa 3 ore de giugiuleli, zice el: – Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare e??? Soþul ajunge târziu acasã ºi sare repede în pat. – Lasã-mã în pace, – spune soþia lui – mã doare capul. – Asta-i bunã! Cum se poate, sã vã doarã azi, pe toate? Profesoara de biologie intra la clasa a 6-a si zice: – Astazi o sa invatam cum se fac copii! Eleva Suzi, din ultima banca ridica doua degete si intreaba: – Doamna profesoara, astia care ne-am f***t deja, putem iesi la o tigara? Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul… las-o in pace. Are gripa! Publicitate intr-un magazin: “Sampon ‘Amnezia”: uiti de matreata!” – Sunteti ginecolog? – Nu, dar pot sa arunc o privire!]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer