Organizația Hyde Park (finanțatã se pare discret de cãtre George Soroș) devine pe zi ce trece mai vizibilã, și datoritã publicației Curaj.md, autointitulatã ”revistã de atitudine civicã”. Interesant este cã, pe prima paginã a numãrului 35, Organizația cu nume de Parcul Operei susține și trâmbițeazã ”întoarcerea acasã” a celui mai mare dizident român exilat în Occident, pentru ca în ultimele pagini (la dosul revistei, unde le place lor), sã își facã publicã ”agenda” privind ”apãrarea drepturilor omului”.

Și ce gãsim aici !? SURPRIZÃ !!! Manifestații în luna mai alãturi de ”Gender Doc M, cerând drepturi egale minoritãților sexuale (dreptul la cãsãtorie, dreptul de a înfia copii”. Tot în program figureazã și proteste împotriva reintroducerii religiei în școli !!!

Alo, domnu Oleg Brega !!! Înțelegem cã apucãturile pidosnice le-ai cãpãtat matale prin pușcãriile patriei, da mai lasã-ne. Acu, chiar vrei sã te iei de mânuțã cu Buhuceanu, sau v-ați întâlnit deja în aceeași celulã ? Dacã mai vii prin România (cã aud cã te dai cetãțean român, mai nou), cascã bine ochii, sã nu-ți intre vre-un par al minoritãților sexuale în cur. Știi mãtãluțã cum erau ”rãsplãtiți” veneticii și dușmanii țãrii de cãtre Vlad Dracul ?! Cu țeapa ! Sau poate cã exact asta și cauți, poate cã îți face plãcere. Și ce ai domnule cu religia din școli ? Te-ai molipsit și de ateism sovietic prin pușcãrie ? Dar deja ãsta nu mai e curaj.md E mișelie și tupeu.jd !!]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer