Memorandumurile prezidențiale din Statele Unite sunt documente emise de președintele SUA pentru gestionarea și stabilirea practicilor agențiilor și departamentelor federale. Memorandumurile prezidențiale sunt similare cu ordinele executive, adică cu decretele prezidențiale. Au putere de lege.

Pe 4 februarie, președintele Joe Biden a emis un memorandum de securitate națională initulat ”Promovarea drepturilor persoanelor LGBTQI în întreaga lume”.

Se vede bine că drepturile LGBT au ajuns chestiune de securitate națională în SUA. Memorandumul de pe 4 frebruarie 2021 obligă agențiile guvernamentale americane care acționează în străinătate să promoveze și să sprijine drepturile LGBT. ”Toți oamenii trebuie tratați cu respect și demnitate, trebuie să trăiască liniștiți, indiferent cine sunt și pe cine iubesc”, arată documentul, redactat în stilul ambiguității diplomatice și plin de eufemisme.

Textul recomandă ”combaterea incriminării statutului LGBT și a comportamentului sexual asociat, precum și combaterea homofobiei, transfobiei și intoleranței” față de stilul de viață al acestor grupuri. Documentul sugerează că agențiile americane trebuie să ia în calcul necesitățile comunităților LGBT atunci când distribuie fonduri în alte țări. Memorandumul recomandă ”un răspuns rapid și consistent” din partea guvernului SUA atunci când se constată ”incidente grave care amenință drepturile LGBT în străinătate”. ”Când guvernele străine impun restricții privind aceste drepturi, agențiile SUA care acționează în străinătate vor avea în vedere un răspuns specific, folosind instrumente diplomatice, precum și, atunci când e cazul, sancțiuni, interzicerea vizelor și alte acțiuni”.

Armata SUA, apărătoarea LGBT

Cum ar putea arăta un caz concret de sancționare a unui stat care nu respecta viziunea administrației Biden despre drepturile LGBT? O arată un memorandum al Pentagonului emis la circa o lună după memorandumul prezidențial. Acest document face referire directă la decretul lui Joe Biden care transformă promovarea în întreaga lume a drepturilor LGBT într-o chestiune de securitate națională a Statelor Unite.

În conformitate cu Memorandumul Prezidențial, politica Departamentului Apărării este să pună capăt violenței și discriminării pe baza orientării sexuale, a identității de gen, a caracteristicilor sexuale, iar Departamentul va fi un exemplu în promovarea drepturilor persoanelor LGBTQI+ în întreaga lume”, se arată în memorandumul Pentagonului. Important este că ”Memorandumul prezidențial definește Departamentul Apărării atât ca agenție implicată militar în străinătate, cât și ca agenție implicată în ajutoare, asistență și programe de dezvoltare”.

Ce va trebui să facă Armata SUA? Memorandumul Pentagonului spune:

 • Să depună eforturi mai mari pentru a combate incriminarea LGBTQI+ de către guvernele străine sau să depună eforturi pentru combaterea discriminării, a homofobiei, transfobiei, intoleranței pe baza statutului LGBTQI+.

 • Să extindă acțiunile care să asigure colaborarea Departamentului Apărării cu guvernele, cetățenii, societatea civilă, cu sectorul privat, pentru a promova respectarea drepturilor LGBTQI+, atunci când se iau decizii de finanțare.

 • Să acționeze în forurile bilaterale și multilaterale pentru a combate discriminarea, să sporească numărul țărilor care vor să respecte drepturile LGBTQI+, să întărească rolul societății civile pentru susținerea drepturilor LGBTQI+, să întărească politicile și programele instituțiilor multilaterale în privința respectării drepturilor LGBTQI+, ale refugiaților și azilanților.

Practic, după ce președintele Donald Trump a transformat Pentagonul într-un agent de vânzări al complexului militaro-industrial american, Joe Biden îl transformă în avocat al drepturilor LGBTQ, cu putere de decizie în privința alocării fondurilor pentru ONG-uri, în funcție de cum promovează aceste drepturi. Trebuie ținut cont de faptul că drepturile omului, iar acum drepturile LGBT, sunt deseori preferate de administrațiile americane sau de Congres pentru a justifica reduceri ale finanțării pentru proiecte externe, în locul argumentelor economice.

Istoria recentă ne arată că SUA nu au recurs la sancțiuni (prevăzute și în memorandumul lui Joe Biden) decât în cazuri extreme (Iran, țări africane) de încălcare a drepturilor LGBT. Nu a fost penalizat nici guvernul Poloniei, nici președintele homofob al Braziliei, Jair Bolsonaro. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla sub administrația Biden și cumva fi interpretat acest memorandum cu exprimări foarte ambigue.

De ce au a se teme aliații?

Revista The American Conservative trece în revistă câteva cazuri de state aliate NATO care ar putea fi afectate de noul rol încredințat Pentagonului în domeniul LGBT. Ungaria este un stat aliat NATO care, la începutul acestui an, a modificat constituția pentru a stabili că ”la baza familiei stă căsătoria și relația dintre părinți. Mama este o femeie, iar tatăl este un bărbat”. ”Acum, noua administrație contrapune Pentagonul unor state aliate care cred în definiția creștină a căsătoriei. Dacă încă nu credeți că in SUA urmează să fie persecutați creștinii, atunci trăiți într-o altă lume”, scrie The American Conservative.

Și Polonia este un stat aliat NATO, ba încă unul extrem de dedicat alianței cu SUA, un client model al industriei americane de apărare, cu inițiative de construire a unei baze militare americane permanente pe teritoriul național. Constituția Poloniei definește însă căsătoria ca un act între un bărbat și o femeie, iar parlamentul se pregătește să interzică adopțiile pentru cuplurile LGBT. ”A devenit Polonia un inamic al Americii? Se tem polonezii că Pentagonul a pus ochii pe ei și îi vede ca inamici într-un război cultural? Da, se tem”, scrie The American Conservative.

Grecia este stat aliat NATO. Este o țară liberală din punct de vedere sexual, însă nu permite căsătoriile între persoane de același sex. Va deveni Grecia un dușman al Pentagonului?

Și iată cum, exportându-și în țările aliate propriul război cultural, SUA dau o mână de ajutor Rusiei și trag un glonț în piciorul mulțimii de agenții și ONG-uri dedicate luptei cu propaganda Moscovei, alimentate din banul contribuabilului american. Fără efort și fără prea multă cheltuială, Moscova își poate reface imaginea de A Treia Romă. Politicieni, formatori de opinie și personalități pro-americane de orientare conservatoare din țările aliate ar putea considera că este prea mult, prea devreme sau de-a dreptul deplasat ceea ce li se solicită de peste Ocean.

”Că guvernul SUA susține o politică privind drepturile LGBTQ în țară și în străinătate este una. Însă să folosești armata SUA în acest scop, în special când nu toți aliații SUA urmăresc acest obiectiv, este cu totul altceva. Le spunem Ungariei, Poloniei, Cehiei și altor state NATO că «puterea noastră este diversitatea – și dacă aveți alte opinii cu privire la căsătorie și homosexualitate, atunci vom folosi forța armată pentru a vă face să cedați»”.

”Ce înseamnă că Pentagonul este angajat în combaterea homofobiei, transfobiei, etc. în alte țări? De ce anume ar trebui să se teamă țări ca Ungaria, Polonia, Turcia? Ce ar trebui să aibă în vedere alți aliați, precum statele arabe, în contextul creat de aceste noi legi ale administrației Biden?”, se întreabă The American Conservative.

Acțiune conjugată UE-SUA

Nu doar SUA vor actiona, eventual prin intermediul NATO și al parteneriatelor strategice, pentru promovarea drepturilor LGBT. Acțiunile acestea se vor conjuga cu cele ale UE. Cazul Poloniei este grăitor. În toamna anului trecut, câțiva edili din Polonia au decis să-și proclame orașele drept ”zone libere de LGBT”.

Care a fost reacția ambasadei SUA? Având în vedere că ambasadoarea Georgette Mosbacher a apărat reforma justiției în SUA în fața atacurilor UE, spunând ca ”multe dintre atacurile asupra Poloniei legate de valorile democratice sunt exagerate, da sunt exagerate”, ne-am fi putut aștepta la o declarație neutră. Nu a fost așa. Ambasadoarea a spus: ”Respect întru totul faptul că Polonia este o țară catolică, însă trebuie să știți că, în ce privește LGBT, sunteti de partea greșită a istoriei”. A făcut limpede că promovarea drepturilor LGBT este o politică a Departamentului de Stat mai importantă chiar decât promovarea ”statului de drept”. Iar asta se întâmpla pe vremea administrației Trump. Cu o administrație democrată la Casa Albă, ar trebui să ne așteptăm la o „promovare” mult mai agresivă a LGBTQI+.

Care a fost reacția UE? Imediat după decizia câtorva primari din Polonia, UE a hotărât să nu mai ofere acces la fondurile europene acelor administrații locale. Apoi, la începutul lunii martie 2021, Parlamentul European a adoptat o rezoluție care declară întreaga Uniune Europeana drept ”zonă de libertate” pentru persoanele LGBT.

Când administrația SUA consideră că promovarea drepturilor LGBT în întreaga lume este o chestiune de securitate națională, când până și Pentagonul este însărcinat cu aceasta misiune, când până și desenele animate par produse cu acest scop, nu va mai fi mult până când copiii vor întreba ”Tati, ce este trans pride?”, ”Mami, ce înseamnă pansexual?”, Bunico, ce esta aia Intersex și Nonbinary Pride?”. Va fi un moment în care părinți din „intreaga lume”, cum spune decretul lui Joe Biden, vor face haz de necaz și vor mulțumi Hollywoodului că există, că îi ajută să-și crească copiii explicând și exemplificând în producțiile sale aceste lucruri. Însă alții vor spune că e gata cu gluma și vor recurge la sfatul jurnalistului Rod Dreher: ”Repliați-vă. Nu puteți lupta cu aceste lucruri. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă protejați copiii cât de bine puteți”.

sursa: Cotidianul 

Categoryinternational
 1. March 26, 2021

  “A făcut limpede că promovarea drepturilor LGBT este o politică a Departamentului de Stat mai importantă chiar decât promovarea ”statului de drept”. Iar asta se întâmpla pe vremea administrației Trump. ”

  Dar draga MR, tu care esti Trumpo-fil desavarsit, inseamna ca citesti ceva gresit. Poate n-ai citit bine. Mai citeste o data!

 2. March 26, 2021

  “Va fi un moment în care părinți din „intreaga lume”, cum spune decretul lui Joe Biden, vor face haz de necaz și vor mulțumi Hollywoodului că există, că îi ajută să-și crească copiii explicând și exemplificând în producțiile sale aceste lucruri.”
  Dar tu, MR, ai referinta ca pana si Zucki te-a dat pe Facebook in filmul cu Tociu in Pta Victoriei. O sa ai rasunet mondial. Asteapta ca te cheama Hollywood-ul, nu abandona!
  Gay-negay, o sa joci intr-n film ca nici taica Bivolaru macar nu te va recunoaste, nu dispera, nu abandona!
  Guru Rinpoc-sh iti va spune, o ecranizare dupa Salvador Dali. Asteapta ca te cheama ei!

 3. March 27, 2021

  Nu inteleg de ce iti faci tu griji de armata SUA cand nici in Ardeal n-ai fost sa vezi ce de-a mestesugurile au pe ei. Erau bratarele de acelea cu elastic si clasp dar erau si de acelea mai frumoase, cu bobite pe fir. Cand se rupea/u firul/firele, fugeau bobitele in toate partile pe podea imprastiate.
  Daca nu le culegeai, sigur cadea altul pe bobitele tale. Si daca isi rupea piciorul, sau bate in lemn, gatul pe bobitele tale, tu erai de vina.
  Chestiile astea pe care le vezi doar la americani se intampla.
  Asta de exemplu nu stie ce spune:
  “In secolul al XVI lea , crestinii incep sa paraseasca Cezareea, iar ceicare raman trec la islam si la limba turca pentru a nu plati haraci (impozit pentru ne-musulmani) si a nu fi obligati sa-si de a copiii ca ieniceri.”
  Da-l incolo ca e grec prost!
  Noi stim bine si toate sursele istorice din vremea lui Ceausescu ne confirma ca numai tribut in bani s-a platit turcilor, nicicum nu s-a platit tribut de sange. De-aceea se pustiau toate cand navaleau si se mai si otraveau fantanile cum bunaoara ne spune istoricul de origine latino-rusa, pentru ca aduceau turcii toata bunastarea cu ei si nu mai era nevoie de cea a romanilor.
  Ei navaleau dupa bani. Mdap, numai dupa bani veneau. Si plecau indarat cu coada intre picioare maraind.
  Pai cum sa nu-ti vina sa marai cand nu vezi un bancomat macar in Tarile Romane???
  Nu te mai ingrija atata! Ai in centru cand te duci la dentist, bis. Sf. Gheorghe cu ramasite de-ale Brancovenilor. Te duci si te luminezi mai mult decat de la o hookah.

 4. March 27, 2021

  Oh da! Imi aduc aminte de una de asta cu biserica de undeva din eter. Odata iesita din tara la biserica ii era frica de democrati ca ei erau cu drepturile astora care “se spurca” si “spurca pe Dumnezeu”. De-aia mai bine la republicani ca aia sunt conservatori! “Mergi la sigur cu republicanii.” – pariuri, chestii, Casino!
  Si te uiti pe biblia romaneasca, scrie NTR, adica noua traducere romaneasca. Si ca sa fie legatura solida cu America, colaboratori sunt unul din Texas si unul din New Mexico dar neaparat de la universitate. Care? Daca e universitate, e respectabila oricare. Nu poti sa iei de la de-aia neterminatii care zic ei cumva ca Dumnezeu a gresit ca a facut si homosexuali. Cum sa greseasca Dumenzeu? Dumnezeu nu greseste! Ei au gresit ca au iesit cu sexul indescifrabil la nastere. E pacatul lor, sunt pacatosi! Cum spune popa la biserica: “fugi, ascunde-te” atunci cand il blesteama. Doar el vorbeste cu pacatosul, neprihanitul nu are voie!
  De-aia se face in Romania lista si de pe lista de shopping, shopping pentru credinta. Cum te duci si iei cu plasa alimente, asa te duci si iei credinta. Si-ti da? Cum sa nu-ti deie? Biserica nu fuge din magazin. Asta nu e Brexit, e vorba de shopping, shoppingul bisericii.
  Acum pot sa citesc Biblia? Pai tu nu poti sa ceri sa citesti Biblia singur. Tu ai programat in cap ca scoala, cartea e grea. Romanul nu citeste Biblia. Sunt toti la unison ortodocsi sau nu sunt.
  Da, dar eu vreau sa citesc Biblia cum o pun americanii in camera de hotel. Tu nu ai voie sa te iei dupa altii ca te pierzi.
  Si aici se incheie brusc monologul pentru ca nimeni nu ma intreaba de unde stiu eu ca eu ma pot pierde.
  Si poate si pentru ca i-am dat mura in gura lui MR sa aiba motive pentru care sa-si examineze conceptiile despre lume si oameni in general. Daca la nivel de stat (State Department) este aceasta policy, nu politics, atunci aceasta se ia ca atare pentru ca nu stie MR nimic despre State Department si despre SUA!
  Daca Ceausescu a decis ca nu exista sursa istorica sa-l contrazica pe “revolutionarul intai” al tarii, atunci asa ramane – cum a spus “geniul din Carpati”!
  Tseausescu petsere, ura! Tseausescu petsere, uraaa!

 5. March 27, 2021

  Urmaream videoul MISA cu showul lui Tuca.
  Zice unul ca cica nu Rapcea i-a dat eliberarea lui Bivolaru, ca MR doar foia foile in birou la el.

  Eu cred ca i-a dat-o.
  Pentru ca MR stia ca Bivolaru nu avea Curte de Aer la politie. Si de aceea MR a inceput a da cu pumnii si cu picioarele in usa, pentru ca Bivolaru sa nu moara in arestul politiei. Eh?
  MR de fapt nici nu i-a dat el eliberarea lui Bivolaru, aceasta s-a facut in showul lui Tuca la ora de maxima audienta atunci cand Bivolaru a relatat cum a fost el eliberat din spitalul Poiana Mare in care il internasera “abuziv” pentru ca analiza doctorilor era abuziva, el pe sine nevazandu-se bolnav psihic ci curajos ca a hotarat sa fuga cu scarita anterior. Si a hotarat sa fuga pentru ca ii era frica de moarte.
  Si spune “ar fi implicat sa raman multi ani dupa gratii”.

  Bivolaru ca specimen al subculturii societatii socialiste sa ajunga el sa i se ia interviul la tv?
  Este un “cadou de la Dumnezeu”, cine altul?

  Filmul:
  I se da drumul din spitalul Poiana Mare.
  “apoi in elementele dramatice ale revolutiei, in 24 decembrie am fost apoi, imediat eliberat”.
  Ca in 25 decembrie ’89 sa fie si el prezent la revolutie.
  Si norocul lui este ca Tuca, un alt revolutionar ca si el, schimba subiectul si nu-l mai descoase de partea cu dictatorul. Era si jenibil acum daca 2 revolutionari se impuscau intre ei in primetime la tv, ora de audienta maxima.
  Asa ca Bivolaru a asteptat frumos la stop sa se faca verde (cand nici Tuca si nici Rapcea nu se uitau la el) si a fugit cat de repede a putut cu peruca pe cap. Nu se face ca o coana mare ca el sa fuga fara peruca, adica sexi si la moda.
  Atat!

 6. March 28, 2021

  Te-am incriminat la nesfarsit. Imi cer scuze!
  Este o frica primordiala care ma mana prin viata dupa decembrie ’89. Iesind la o cofetarie pe Magheru, https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/Bratianu_si_Magheru2.jpg – scuze, e interbelic!
  Mie-mi pare Miami Beach dar in fine! Ziceam ca privind la populatia care curgea suvoaie pe strada la o intersectie in timpul verii, m-au asaltat toate fricile odata si de undeva am intuit ca daca mai raman in tara, am sa mor. Cu acest gand, coplesita complet, m-am retras acasa si am inceput cautarile de a scapa nu de angoasa, ci de toate responsabilitatile si datoriile care se adunasera pe mine, si nu erau putine. Mi-a fost frica! Am tinut-o sub control, dar exista inexorabil in mine frica de a nu fi parte din viata ce o vedeam clocotind altfel de cum o stiam.
  Aceea a fost principalul factor, confruntarea cu strada, in care m-am vazut desi in mijlocul strazii, ca nefiind parte din ea, ci parte separata care ar face mai bine sa fie prudenta.
  Cine ma punea pe mine sa fiu cu strada in contact cand eu aveam cursuri si teze de dat? Nu am explicatie. 🙂 Poate ca si eu trebuia sa exist cumva, nu numai cu buletinul si nu numai in cartier – de aici pana aici si “nu intra pe spatiul de flori!”, “mergi la scara ta!”.
  Eu am fost pe cat am putut de cuminte. Nu am ascultat Europa Libera decat seara tarziu, etc.
  Cel mai mult mi-au placut noptile de vara cand mi-a luat tata teza si mi-a pus-o in ordine sa aiba fata lui sa fie mandra de ce a realizat. Apoi, mi-a dat-o la legat.
  Asta e problema romanilor ca urla ca descrierati la mine ca sa imi platesc scoala. Da, dar nu ei m-au ajutat sa graduez, nu ei mi-au legat teza. :)) Nici macar nu mi-au cautat subiect de teza, draci, nici macar acolo ceva sa inteleg si eu despre ce vorbesc. Si cand am vazut eu toate foile acelea batute la masina, in linistea calda a verii… pfoai de mine ce organizata eram si ce de-a intelegerea pe mine acum ca se gateste ceva si ca eu sunt parte din aceasta! Linistea noptilor de vara, freamatul cald al frunzelor de afara, bucuria destinsa intr-un apartament de bloc si teza aceea pe care o aveam pe capitole in foi si in cap, hahaha, i don’t know, a fost momentul realizarii ca ceva da roade si la mine, un “uite ce frumos am!”. Nu eram ortodocsi decat cateodata 😀 pentru ca noi cautam in cifre si in stiinta sa ne explicam universul, natura. Ortodocsi erau bunicii, mama ca ne imbraca in haine de Duminica, noi eram cu ozn-urile, cu discutii posibile si imposibile dar nu din Biblie ci din ceea ce ne inconjura.
  Am mai intalnit acel freamat cald aici, in nopti linistite de vara, numai in oras, nu si in suburbie. Este o impacare cu viata, este o intelepciune a celor ce au fost transmise celor ce vin, este intelegere si acceptare, este autentica si in pace.
  Revenind la canalul de Suez, sigur ca acum imi prind bine toate ecuatiile respective cu fluide. Daca o despotmolesti din pamant si o impingi cu ceva curenti de apa, ai rezolvat-o.

 7. March 28, 2021

  Zice webmasterul ye:
  “In anii 2000 paream niste ciudati cu teoriile conspiratiei, si bla-bla”
  In anii 2000 sluga la MISA, nu liderul ei, punea de tare ce era in Ajna, pe cd-uri apelul victimelor din 9/11 cu comentariile lui si le vindea in tabara la Costinesti sa scoata bani ca il durea fix in … de vreo consideratie fata de victime.
  Cum ma sa pui asa ceva la vanzare?
  Ce fel de dobitoc esti sa nu-ti miste un nerv pe fata cand o faci?
  Era exact apelul unei persoane de vorba cu operatorul inainte de a fi arsa folosit la inceputul conferintei.
  Mi s-a ridicat furia in mine. Individul poate nu stia ce cuprinde, doar le punea si el asa la vanzare ca se face daca esti departe de Ground Zero.

  Nimeni, nimeni in lumea asta nu vine sa-si puna degetele pe probe sa intineze memoria celor cazuti in capcana. Bivolaru si cohorta lui de experti insa nu sunt nimeni, ei isi pun degetele pe memoria acelor persoane si o terfelesc, le ard pe vecie sufletul pentru teoriile lor aburistice, fabricate spre a fi vandute altora numiti de ei “prosti”, “obtuzi”, etc. MURDERERS! TRAFFICKERS! SATANISTILOR IMPUTITI!

 8. March 29, 2021

  Si ultimul comentariu, tot legat de Bivolaru si Tuca Show.
  La inceput Tuca il intreaba de “revistele pornografice”, se aude clar cuvantul “pornografice”, iar Bivolaru raspunde mosmondind cuvintele, cutare, cutare, “reviste” si cand vine randul sa specifice care reviste folosind cuvantul “pornografice” ca doar era invitatul lui Tuca si prietenul lui, n-o face. Am stat si am ascultat cu atentie. N-o face!

  Poate n-a auzit bine. Este vorba de “reviste pornografice, pornografice, pornografice” – cum ii place lui, cu energie tripla.
  Deci a fost o problema in comunicare ca doar el n-a auzit. 😀 Dar eu am auzit. Era vorba de revistele pornografice, pornografice, pornografice. Acum chiar ca s-a auzit.
  Toata lumea stie ca ale lui erau revistele pornografice, pornografice, pornografice, ca doar nu erau ale mele.
  Eu nu eram in emisiune. 🙂

 9. March 29, 2021

  Si incheiem cumva:
  https://www.youtube.com/watch?v=-yOZEiHLuVU
  Unde protoganistul sa zicem ca i s-au dat si clopotei din studio, si ca e in bondage – are manusile acelea legate de mainile lui ca uite in ce hal arata! Si s-a batut cu soldatii, dar in final uite ca din bataliile lui cu soldatii a iesit un drum pe care merg doua persoane. Deci tot a dat un rezultat bun, zic eu. Si nu se vede, dar el este total separat de roadele actiunii sale, adica de drum.
  Nu e pe drum pentru ca el l-a facut. I don’t care cum l-a facut, important e ca e! Si asta e! 🙂

 10. March 31, 2021

  “Abuzurile uluitoare, șocante ale statului român (așa-zis „democratic”) împotriva Școlii de yoga MISA au început încă din anii ’90, iar apoi au luat amploare.


  Biroul de presă MISA
  31 martie 2021”
  http://yogaesoteric.net/dupa-un-proces-foarte-lung-ce-a-durat-17-ani-cu-greu-pana-la-urma-adevarul-cel-adevarat-a-invins/

  Adica Bivolaru ranjeste stramb la mine ca democratia el a inventat-o iar daca nu, este asa zisa?
  Adica un tigan ingalat face el morala diasporei care a mancat bataie in 10 august ca de ce nu au adus democratia in tara mai devreme?
  Nu stiu daca are sentinta pe astfel de insulta. Il las multimii.
  Asta e tot pe azi!

 11. March 31, 2021

  Ce nu vede comentatorul exmisan, este ca ye (yogaesoteric) si-a tras butoane sa para ei mai romani decat romanii. Asta era marea miscare: legalizarea lor.

  Uite butoanele de exemplu pe blasfemia de text la adresa Ceciliei:
  “22 aprilie 2010
  0
  24
  Share
  Facebook
  Twitter
  Google+
  E-mail

  Din josul paginii. Adica ei dau aparenta de site de oameni normali si de incredere si nu cumva sa-i jignesti pe ei cu ceva la musca de pe basca.

  Textul sa nu zica ca i-am spart bunatate de site ye si ca are standarde profesionale:
  http://www.exmisa.int.eu.org/viewtopic.php?p=72441#p72441

  “Siteul ye nu produce bani precum restul afacerii.”
  Duh, se ocupa de interfata cu publicul? Trebuie sa para legit cumva?

  “Ce e mai important. Misa si trecutul cu previziunile esuate sau previziunile implinite ale unui mare maestru in viata. Daca ruleaza banii din prostitutie (videochat) prin monede (nu Btc) virtuale, serverul de 30k e praf in ochi.”
  Si iata ca aparu si vitelul de aur!

  Doamne Iisuse, eu ma inchin Tie ca pe Tine te stiu si in Tine am speranta si increderea, acum si intotdeauna, Slava Tie, Doamne, Slava Tie,
  Iarta-mi mie greseala ca am iesit din post dupa ce am avut crizele de burta aseara de credeam ca ma taie! Am urlat in tot blocul, s-or fi trezit toti vecinii speriati, iarta-ma Doamne ca le-am stricat somnul si ca am vrut sa atrag atentia lor in mod nemeritat asupra mea. Nu o meritam nicicum.
  Amin!

 12. April 2, 2021

  @MR:
  Nu poti sa inchizi odata discutia cu astia de la MISA. O tot o lungesti in speranta ca prinzi ceva. Nu prinzi nimic. Si mai mult, mai vine si exmisanul sa dea apa la moara la tot cursul pentru ca citeste:

  “Zic si eu, nu dati cu banii, ca backup la labele astea nu am. Siteul plii..”
  Si aceasta!
  “Daca ruleaza banii din prostitutie (videochat) prin monede (nu Btc) virtuale, serverul de 30k e praf in ochi. Stiu de la sursa ca individul de la xabc tv ruleaza monede dupa ce a fugit prin brazilia. Retinem aspectul. Siteul ye nu produce bani precum restul afacerii.”

  Nu stiu tu ce zici, dar eu ma simt ca m-a injurat in jargon de IT-ist.
  “Pe vremea mea existau programele care faceau ce faceau , grab a site, adica o copie offline a unui site. Pe vremurile noastre, sunt convins ca exista cel putin 10 softuri de clonat siteuri. Unul din ele a fost folosit in trecut pentru a genera content offlne pentru forumul de fata, un amic inca mai are copia (fara atasamente se pare). Deci daca va interesa cu adevarat mirror de ye faceati copie cat de cat. Dar lenea sau lipsa de interes nu v-a ajutat. Acum e tardiv. La orice migrare de platforma si mai ales cand migrezi din MSSQL (banuiesc ca asta era in spatele aspx de pe vechiul ye) in WP e treaba migaloasa daca nu iti faci scripturi custom, care sa insereze in tabelele WP nu numai conent dar si data articolului, referintele la altele, links externe, interne, links la poze si clipuri (care si alea trebuie refacute), deci o munca migaloasa daca nu iti faci temele bine. Cum stim ca pacaliciul de administrator de site nu le are nici cu yoga nici cu programarea mai avansata, a iesit un kitsch. Aici vine aceeasi problema pe firmament: lenea sau lipsa de interes, de data asta din partea adminului ye.”

  Ce mai ramane de spus dupa asa ceva decat ca te multumesti cu firimiturile?
  Si firimiturile sunt butoanele de pe noul ye dupa cum le-am postat mai sus cu “Share” pe site-uri de socializare. Adica acum articolele ye sunt bune si de diseminat.

  Poftim si dovada de loialitate!
  “Ce e mai important. Misa si trecutul cu previziunile esuate sau previziunile implinite ale unui mare maestru in viata.”
  Adica Bivola.

  De-aceea ziceam de Poincare si micsorarea topologica la un punct a unei sfere 3D – ca sa ne indulcim putin gustul tradarii.
  Sa ne consolam ca macar in matematica exista o rigurozitate a demonstratiei, o noblete a argumentatiei care nu are nimic a face cu numarul banilor.

  Unde au disparut idealurile nobile? – Au pierit odata cu generatiile anterioare.

  Mi-e mila de mine.
  Intre trecut si viitor, sufletul este o pasare care desfasurandu-si aripile larg oricand poate hotara sa se adune cu ingerii si indarat sa nu mai vina.

  De aceea am scris acestea.
  Pentru ca cei ce vad, sa stie sa se fereasca.
  Pentru ca cei ce citesc, sa invete din greselile mele.
  Unde eu am cazut, ei sa nu piarda timp.
  Unde eu am pierdut, ei sa castige.
  Unde eu nu am stiut sa ma bat, acolo ei sa razbata.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer