„Dragi prieteni, Sunt in a 22-a zi de greva a foamei. Este ziua in care sunt nevoit sa va anunt ca renunt la aceasta forma de protest. Motivele sunt acelea pe care le banuiti cu totii – starea mea de sansatate s-a schimbat in ultimele zile, ma simt slabit si obosit si consider ca am atins o limita de la care lucrurile ar fi greu de recuperat. In jurul orei 16 voi parasi treptele pe care m-ati putut gasi in ultimele 3 saptamani. Cand am intrat in aceasta forma de protest am spus ca nu ma astept la minuni din partea autoritatilor, nici nu au fost. Dar minunile s-au intamplat totusi acolo unde banuiam ca se vor petreace – in randul trecatorilor si al vostru, cei care mi-ati fost alaturi. Va multumesc tuturor celor care ati fost aici, cu sufletul sau chiar langa mine, fiecare dupa puteri. Poate gestul meu nu a mutat munti (sau sonde), dar a adus oameni alaturi – cel putin asta am vazut in jurul meu. Ma veti ierta sper ca, in dorinta de a aduce mai multa vizibilitate problemelor care se petrec la Pungesti, am recurs la un gest care multora v-a stricat sarbatorile, zilele sau noptile. Va multumesc inca o data pentru grija si sper sa imi intelegeti decizia. Ne revedem curand. La Pungesti problemele continua. Sandu.”
Alexandru Popescu (Sandu) a anuntat azi ca va iesi din greva foamei. Ne vedem la 15:00 la Universitate pentru a ii multumi! #respect
„Dragi prieteni,
Sunt in a 22-a zi de greva a foamei. Este ziua in care sunt nevoit sa va anunt ca renunt la aceasta forma de protest. Motivele sunt acelea pe care le banuiti cu totii – starea mea de sansatate s-a schimbat in ultimele zile, ma simt slabit si obosit si consider ca am atins o limita de la care lucrurile ar fi greu de recuperat. In jurul orei 16 voi parasi treptele pe care m-ati putut gasi in ultimele 3 saptamani.
Cand am intrat in aceasta forma de protest am spus ca nu ma astept la minuni din partea autoritatilor, nici nu au fost. Dar minunile s-au intamplat totusi acolo unde banuiam ca se vor petreace – in randul trecatorilor si al vostru, cei care mi-ati fost alaturi. Va multumesc tuturor celor care ati fost aici, cu sufletul sau chiar langa mine, fiecare dupa puteri. Poate gestul meu nu a mutat munti (sau sonde), dar a adus oameni alaturi – cel putin asta am vazut in jurul meu. Ma veti ierta sper ca, in dorinta de a aduce mai multa vizibilitate problemelor care se petrec la Pungesti, am recurs la un gest care multora v-a stricat sarbatorile, zilele sau noptile. Va multumesc inca o data pentru grija si sper sa imi intelegeti decizia.
Ne revedem curand. La Pungesti problemele continua.
Sandu.”
  sursa: facebook – Rezistența Civilã
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer