Bookfest 2011 Bookfest Romexpo intrare Bookfest program Bookfest

Targul International de Carte Gaudeamus se desfasoara de miercuri pana duminica, 27 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo, iar in cadrul evenimentului vor avea loc numeroase lansari si evenimente culturale.
Targul sarbatoreste in acest an cultura si limba italiana la Bucuresti, in avanpremiera la evenimentele care vor marca anul culturii romane in Italia, in 2012.
Italia va fi tara invitata de onoare la cea de a 18-a editie a targului, urmand sa fie prezente personalitati culturale italiene: scriitori, critici literari, dar si specialisti in arta, arhitectura sau muzica. O surpriza pentru publicul si presa din Romania va fi prezenta in cadrul targului
A inceput targul de carte Gaudeamus: Vezi programul lansarilor
a jurnalistilor postului public de radio si televiziune RAI.
Programul lansarilor Gaudeamus 2011
La deschiderea oficiala, care are loc la ora 12.00, participa si Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, dar si Marco Polillo, presedintele asociatiei editorilor din Italia. La ora 15:30 se va deschide “Salonul National de Creatie si Inventica pentru Tineret 2011”, la standul 372, dar si expozitia de fotografie “Istoria imaginara a cartii si a scrisului” de Jean Marc Godes, stand 385. Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO organizeaza o masa rotunda pe tema “Azi inventator, maine antreprenor”, incepand cu ora 14.00, urmand ca la ora 15.00 sa aiba loc masa rotunda si expozitia de desene si obiecte “Odiseea lemnului, 2011 – Anul International al Padurii”. La punctul de informatii de la nivelul 3.20 va fi organizat un eveniment permanent coordonat de Booktopia, unde vor fi invitati bloggeri si cititori obisnuiti.
Lista de participanti Targul Gaudeamus
La ora 15.30, compania Konica Minolta organizeaza seminarul “Cartea in tiraj mic – un nou business de succes”, la care vor participa directori de edituri si tipografii, iar Biblioteca Nationala va prezenta, la standul propriu, expozitii virtuale despre institutie. La ora 18.30, ambasada Frantei la Bucuresti organizeaza evenimentul “Degustation Litteraire”, la care vor participa jurnalistul Matei Martin, dar si bloggerii Radu Vancu si Luiza Vasiliu, care vor vorbi despre critica literara pe Internet.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer