Deoarece facebook continuă să cenzureze sub orice pretext posibil conturile persoanelor care postează informații anti-sistem, și contul meu a intrat în vizorul comuniștilor lui Zuckenberg, fiind blocat cam 11 din 12 luni pe an.

Același lucru se petrece cu canalele de youtube (inclusiv al meu), iar mai nou, google a anunțat că nu va mai plăti banii din reclamele postate pe siteurile care neagă… ”încălzirea globală”. Iar odată ce această primă discriminare va fi acceptată, vor urma cu siguranță și altele.

În aceste condiții, site-urile de opinie – cum este și al meu, rămân printre ultimele opțiuni de comunicare liberă a ideilor și opiniilor, ne-atinse de mâna lungă a mondialiștilor.

De aceea, am găsit că este important să postez aici un clip foarte inspirat al vloggerului și youtuberului JP Sears, pe care îl puteți urmări aici pe canalul său: https://www.youtube.com/watch?v=GukIoZ8d3Ew

Totodată însă postez clipul aici, cu subtitrare în limba română în ideea că va fi șters de pe rețelele de socializare. Orice asemănare cu realitatea este evident, VOIT NEÎNTÂMPLĂTOARE

 

 1. October 11, 2021

  https://twitter.com/drdagly/status/1443577158023073796
  Cititi tot raportul pe care il da!
  Mai devreme sau mai tarziu toti vom muri de covid.

  “google a anunțat că nu va mai plăti banii din reclamele postate pe siteurile care neagă… ”încălzirea globală”.”

  Beau si pentru asta. Decat sa te intinzi la discutii inutile cu plini de teorii ale conspiratiei pentru ca au dibla infectata de orice palavrageala numai ca sa iasa din cotidian si in evidenta in mod voit si continuu cu ceva, orice si oricat de colorat, mai bine ii inchide si gata!

  • October 15, 2021

   “Decat sa te intinzi la discutii inutile cu plini de teorii ale conspiratiei…”—-adică pe principiul dacă susții ceea ce nu-mi convine ești adeptul conspiraționiștilor ? O fi mai bine să crezi tot ce-ți toarnă în gușă, mass-media oficioasă ? Întreb doar…

 2. October 12, 2021

  Motiv pentru care exista vesta de salvare, important e sa sari de pe FB. Luni cand s-a dus in jos, nu toti au fost incantati. Sa vedem acum de ce FB e boala venerica!
  https://www.businessinsider.com/facebook-whistleblower-sophie-zhang-willing-to-testify-congress-2021-10?jwsource=cl
  – NOW WATCH: Facebook’s scandals aren’t enough for people to stop using it. Here’s how the company has held up through data hacks, lawsuits, and massive security threats.

  Unicul cititor face cati toti care lipsesc de aici?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer