Destinul m-a condus în proximitatea multor oameni interesanți, unii dintre ei remarcabili. Astăzi prezint din memorie, discuția sinceră, amiabilă, avută cu un personaj discret dar extrem de influent, al cărui nume nu are sens să îl amintesc căci nu v-ar spune nimic (nu s-a scris nimic despre el, nu apare nicăieri) iar dacă l-aș pomeni mi-aș încălca promisiunea solemnă de a nu-i pomeni numele.

Discuția a avut într-un local intim, în jurul unei carafe de sangria. Pe lângă multe alte subiecte abordate colocvial, relaxat, după dezbaterea unor teme precum starea vremii sau cea a economiei mondiale, a venit și rândul pandemiei ca temă de socializare. Iar ceea ce am auzit m-a făcut să ciulesc urechile, căci cele spuse de ilustrul-anonimul meu interlocutor erau chestii pe care nu le mai auzisem din altă parte.

–  Oare cât va mai dura toată povestea asta cu virusul ? – a întrebat cineva de la masă

–  Pandemia este un excelent pretext, o unealtă eficientă pentru trecerea la noua formă de guvernare mondială – a răspuns respectivul. Virusul creat la Wuhan are caracteristici unice: este extrem de contagios dar mortalitatea nu este foarte mare; produce panică și cere măsuri, dar nu într-atât de mari încât să destabilizeze ordinea deja existentă.

–  Totuși, au murit mulți oameni de covid – am replicat eu.

–  Au murit mulți dacă te uiți la cifre fără să le vezi din perspectiva populației lumii. La 9 miliarde, câteva sute de mii nu înseamnă nimic. Gândiți-vă numai: dacă mortalitatea ar fi fost de 10-20%, lumea ar fi fost cu adevărat îngrozită, ar fi ieșit să se revolte, ar fi căzut guverne, ar fi căutat vinovații. Ori, până acum, nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Mortalitatea a fost atent dozată astfel încât să avem suficientă frică de covid încât schimbările să se producă fără împotrivirea populației, dar totuși fără ca vre-un guvern să cadă. Iar planul s-a dovedit a fi un succes în toată lumea. Nicăieri nu a căzut vre-un guvern din cauza restricțiilor sau a măsurilor obligatorii.

–  Bun, și totuși, ce se urmărește prin toate aceste lucruri ?

–  Planul este bine conceput: prin ajutoarele pentru covid, se tipăresc bani fără acoperire. Politicienii și presa sunt mituiți să tacă și să aplice restricțiile. Ca urmare a inundării pieței de capital cu bani fără valoare (fără acoperire în bunuri și servicii) inflația va crește, banii își vor pierde puterea. Prețurile vor crește și ele în tandem cu inflația monetară deoarece consumul va fi scăzut în urma restricțiilor. Multe afaceri vor fi distruse, totul va migra pe online. Apoi vor începe atacurile cibernetice care vor paraliza alimentarea cu energie electrică pe perioade lungi. Imaginați-vă un oraș întreg fără curent electric timp de o săptămână să zicem. Oraș în care totul trecuse pe online. Nu vei putea cumpăra nimic, chiar dacă magazinele au marfă, deoarece casele de marcat și cardurile nu funcționează. Chiar dacă ai bani fizici, casiera nu va putea încasa deoarece nu poate scana produsul și nu va putea emite bon. Nu vei putea cumpăra de pe internet deoarece nu ai curent. Se va trece la raționalizare pe cartelă, armata va interveni și va menține ordinea. Și vor impune cu ajutorul armatei ultimele etape ale planului – încheie cu o notă de mister interlocutorul nostru.

–  Și care ar fi soluția ?

–  Nu există nici o soluție pentru a scăpa din ceea ce este planificat. Totul este în curs de desfășurare iar evenimentele nu mai pot fi oprite la acest moment. De aceea ne și permitem să discutăm deschis pe această temă. Suntem într-o situație similară cu cea a armatei ruse: când tehnologia avansase de la radarele de sol la sateliții militari, rușii nu au renunțat la comunicările prin telefonie cu fir sau radarele de sol și observatori aerieni, chiar dacă aceste soluții păreau învechite, greoaie și mai lente decât noile tehnologii. Știau că noua tehnologie este mult mai vulnerabilă la atacuri și de aceea au păstrat dublul sistem de alertă. În viața de zi cu zi însă, societatea, guvernarea, economia, nu și-au luat aceste măsuri de precauție. Deci veți știi că am ajuns în etapa finală a planului când veți rămâne fără energie electrică. Probabil în această iarnă.

 1. November 21, 2021

  Si care ar fi soluția? Sa ascultam ce raspuns a primit Ouspensky cand a pus o intrebare asemanatoare intr-o perioada asemanatioare, in timpul WW 1.

  Nimic nu s-a schimbat de mii de ani.
  Doar forma exterioară este cea care se schimbă.
  În esenţă nu se schimbă nimic. Omul rămâne exact acelaşi.
  Oamenii “cultivați” şi “civilizaţi” trăiesc pentru aceleaşi scopuri ca cei mai ignoranţi sălbatici.

  Civilizaţia modernă este bazată pe violenţă, sclavie şi fraze frumoase.
  Dar toate ideile frumoase despre civilizaţie şi progres nu sunt decât vorbe.
  Aceasta nu putea să nu producă asupra noastră o impresie deosebit
  de profundă, pentru că era spusă în 1916 atunci când ultima binefacere a
  “civilizaţiei” sub forma unui război cum lumea nu văzuse niciodată, nu
  făcea decât să crească şi să se amplifice, antrenând din săptămână în
  săptămână noi milioane de oameni pe orbita sa.

  Imi amintesc că văzusem, cu câteva zile mai înainte, pe Liteyny,
  două camioane enorme încărcate până la înălţimea primului etaj cu cârje
  noi de lemn şi care fuseseră chiar vopsite. Nu ştiu de ce, dar aceste
  camioane m-au impresionat în mod deosebit. În aceşti munți de cârje pentru
  picioare care nu fuseseră încă distruse era, în legătură cu toate aceste iluzii
  cu care oamenii se amăgesc, o ironie deosebit de cinică.

  M-am gândit fără voia mea că asemenea camioane circulau şi la Berlin, Paris, Viena.
  Londra, Roma şi Constantinopol. Şi în prezent toate aceste oraşe pe care
  le cunoşteam şi îmi plăceau, îmi deveniseră ostile, după cum erau de acum
  înainte ostile unele cu altele, separate de noi ziduri de ură şi crimă.

  Într-o zi în care eram împreună cu ceilalți am vorbit despre aceste
  camioane şi încărcătura lor de cârje.
  — Ce vreţi, spuse G., oamenii sunt maşini.
  Maşinile sunt în mod obligatoriu oarbe, inconştiente , nu pot fi altfel.
  Şi toate acțiunile lor trebuie să corespundă naturii lor.
  Totul este în voia soartei, nimeni nu face nimic.
  “Progresul” şi “civilizaţia”, în adevăratul sens al acestor cuvinte, nu pot să
  apară decât în urma unor eforturi conştiente. Nu pot să apară la capătul
  unor acțiuni inconştiente şi mecanice. Ce eforturi conştiente ar putea face
  o maşină? Şi dacă o maşină este inconştientă, atunci o sută de maşini sunt
  de asemenea inconștiente, şi o mie de maşini şi o sută de milioane de
  maşini sunt tot inconştiente. Ori, activitatea inconştientă a milioane de
  maşini trebuie neapărat să se soldeze cu exterminare şi ruină. Inconştientul
  şi involuntarul generează tot răul în manifestare. Nu înţelegeți încă şi nu vă
  puteţi imagina toate consecinţele acestui flagel. Dar va veni vremea când
  veţi înțelege.

  Fragmente dintr-o învăţătură necunoscută.
  P.D. Ouspensky

 2. November 21, 2021

  “în jurul unei carafe de sangria.”
  MR le aude dar nu le potriveste. Am spus ca mi-am luat aparat de facut cafea si ca ii spune carafa la … whatever! Degeaba ma agiht, ca nu se aude, degeaba produc ca nu se simte. Se inteleg pasiunile terestre ale lui MR, cum sa nu?
  Dar maine s-a terminat cu dominatia Scorpiei, eterna si misterioasa de pe Pluto… (Hm, oare mai trebuia sa spal si cainii?) Intram in zodia Sagetatorului, ceva mai rafinat se presupune. Nu spun ca nu are defecte, are orice ca defecte, dar macar nu-ti da cu siringile in cap precum madam amaroaia. Dupa ce a facut “flick” din intrerupator si le-a dat scurt foc celor doi, a durut-o direct in anoosul rectal de ei carora le-a crapat inima de roman pentru satisfuctia tot a ei. Ii trebuia dovada si si-a luat-o.
  Poti sa te duci la politie cu asa ceva? Nu poti! Nu te asculta nimeni chiar de zice ea pe blogul ei.

  Deci iesind toti din imperiul de desene animate, noi le zicem Looney Tunes, intram in linie directa spre minunata Noapte de Craciun si de Reveille Toi.
  Caci sa vezi povesti la americani!
  Se impodobesc toate pe afara si vezi grupuri statuare cu familia lui Iisus.
  Si in recele acela lichid in care lasi lumea in urma, simti o bucurie interioara, a ta insati, la nasterea unui copil. Si e curiozitatea acea nativa si detasarea de toate cate ai trait pana atunci si in intunericul iernii, la cteva zile doar dupa cea mai lunga noapte a anului, vestea Nasterii, Holy Nativity aduce speranta. E o lumina venita doar din lumina.
  A cunoasterii mintii din dovezile scrise, manuscrisele de la Marea Moarta, plus dorinta elevarii, aspiratia bazei devenita apoi ambitie. Toate culmineaza in aceasta descatusare a generozitattii si nobletii sufletesti in Noaptea Ajunului de Craciun.

  Actul II:
  Pe un taram necunoscut, intrand intr-o biserica avand peretii si tavanul de lemn, luminata, incalzita, sangria lui MR face ca Sangha, pardon sangele acestuia sa-i curga repede si cald prin inima animand proiectia Sinelui, jivatman.
  Aura i se mareste, constiinta ii aluneca pe valuri-valuri interioare de caldura, inima pulseaza cu putere sa faca fata raului de foc, si deodata se aude un ciob de gheata spart in mii de bucatele carate peste tot prin corp. Era raceala interioara. Mai volubil si mai ametit de propria persoana, motivat insa de acum, MR isi trase corpul mai in fata, mai spre altar pentru a fi observat si de cei din spate.
  Oh, dar ce oroare, aburii vinului disparura in suvoaiele amortite ale sangelui, ale Sanghai.
  Jenat, MR isi sterse o lacrima de regret interior pentru starea avuta si proclama emotionat: E doar o plandemie, frati crestini!
  Dupa care se intoarse neintelegand ce tot se agita acestia cu (cenzurat: “Cristosul mamii lor”).
  Cum adica sa mai fii crestin daca te vaccinezi? Hic! Niciodata!

  Deznodamant:
  Si se intoarsera toti acasa si vaccinati si nevaccinati si bipartizani (adica bi-partzani) prin ploaia inghetata ce se abatuse asupra orasului.
  Ajunsi acasa dovedira existenta noilor scroluri foi de varza si de vita cu carcei si miez dulce dupa care se retrasera spre odihna indusa de linistea exterioara –

  Brazi si paltinasi
  I-am avut nuntasi,
  Preoti, muntii mari,
  Paseri, lautari,
  Paserele mii,
  Si stele faclii!

  ~ va urma ~

 3. November 22, 2021

  «Как Вла ди мир Пу т ин вмешивается в политику других государств
  Согласно отчету, на протяжении последних 17 лет Рос сия участвует во внутренней политике ряда стран Европы и Северной Америки. Крем ле вский режим будет стремиться подорвать легитимность западных правительств и ослабить доверие к Европейскому союзу и НАТО, чтобы способствовать формированию пророс сийских правительств ».

  Какое отношение имеет MR к Пу т ину? Абсолютно никакой! Только последний побудил его взбунтоваться против собственного правительства. Кто сказал, что враг должен быть слабым и забытым? Нет ничего смешнее! Он будет умело проникать, как молекула воды, и манипулировать ею, создавая путаницу и дестабилизируя ее. То, что он обычно делает дома, он делает с другими, в том, чтобы доминировать только его сила.
  Давай, пока не ударишься молотком по голове о сеть, ты не проснешься.

  Каково это ехать в российских поездах и быть с 20-40 крестьянами в повозке, а некоторые с куриными клетками позади них и нюхать весь поезд цыплят? Вместо того, чтобы пойти с японцами и принять душ в поезде, лучше всего спать с цыплятами.

  «военные радары и спутники»
  Хахаха, вот вы уже не юрист, а землекоп. Радаров нет на носу, фотографировать все равно запрещено, а ночью можно любоваться спутниками из своей космелии в конце серии космелий.
  Сангрия написала на стекле. Но графин уже давно лопнул, и вместе с мечтами оживить антивакциниста, который только что вышел из тюрьмы, сильно вдохнул холодный сибирский воздух над пневмонией с микоплазмой, позаимствованной у щедрого благотворителя. Какая маска? Нет надобности!
  Какой кислород? С тортами все самое лучшее – чистое и жесткое!

  “Вы говорите по-французски?” – робко спросил он солдат, направив винтовки вниз.
  “Да-да!” сказал один из них. “Американская цыганка прикидывается французом.”

 4. November 22, 2021

  @Ouspensky,

  Soluțiile sunt individuale. Fiecare pentru el, scapă cine poate și cât se mai poate

  • November 28, 2021

   Ce coarne misto si-a tras Nila! Rapcica, nu mai pot.. chiar vreau sa o penetrez total… asta sigur a fost si in Japonia si la Paris, la munca… meseriasha, nene… bine, cu mine o sa faca doar binefacere, nu-i dau bani…
   In alta ordine de idei, miscam si noi ceva? Sau asteptam gulagul, incolonati?

  • November 28, 2021

   Aici bati campii… Niciodata solutile nu au fost individuale…

 5. November 22, 2021

  @Ouspensky,
  Citește/practică cărțile A Course in Miracles, sau The Power of Now, dacă poți (de preferință în original, le găsești pe Amazon), și vezi care e soluția.
  Soluția a fost întotdeauna aceeași pentru toți oamenii, de la crearea lumii, iar ajutorul este întotdeauna disponibil.
  Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă.

  • November 22, 2021

   Si cam in ce fel i-a dat Dumnezeu unui hermafrodit sa spunem ca acesta sa fie impins dintr-o parte in alta si bataie de joc de catre mainstream? Sau chiar acelei femei pe net care relateaza cum e sa aiba 2 vaginuri?

   De ce nu poti vedea ca erau vopsite carjele din povestire? Nu-ti place detaliul si de aceea il tai.
   Carjele acum pentru voi sunt LGBTQ. Cand lumea e amenintata cu disparitia, voi inca nu concepeti sa le dati drepturile. Teribila karma trebuie sa fie cea de nemiscare in curentul negativ ce va tine in priza.

   Sunteti ridicati complet in picioare dar nu puteti vedea pentru ca ascendent nu inseamna sa vezi pe orizontala.

   Ia o scoica de exemplu: https://i.pinimg.com/originals/fd/6e/6b/fd6e6b9601cb1a3e1a6f7d4940576f52.jpg !
   Vezi ca are o infasurare a ei care se roteste in jurul unui ax. Suprafata respectiva infasurata da nastere la acele varfuri ascutite pe care le vezi intr-o parte a scoicii. Acolo este rugoasa. Acele varfuri sunt ca roadele karmei. Ea, scoica lucreaza si da nastere la aceste varfuri.
   Karma deja se prefigureaza. Intotdeauna a fost asa. Pana nu vor fi acceptati si cei slabi in societate, nu va fi nimic.
   Plafonarea exista deja la nivel de individ.
   Depinde doar de cei care sunt chemati si investiti sa traga tare sa creeze varfurile scoicii la o noua infasurare peste cea veche.

 6. November 22, 2021

  Asculta yoghinule,
  Decat sa postezi la budisti, te-ai dus pe site-ul babei sa-ti iei carpeli peste ochi in timp ce ea pe sine se scuza si repede isi doseste toate faptele ei indoielnice.

  Iata pe Fifor: https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2019/02/Mihai-Fifor-538×332.jpg !
  I-a cazut fata pe ambele parti si-i galben ca icterul XXXL. Daca se intorc pesedosii la putere, valul 5 va fi ultimul.

  Mi-a venit ieri nepotul in vizita in subtil pentru ca am jucarii pe masa, Blue de la Blue’s clues, ursuleti, carti de citit si un mic pom decorat. Suntem in linie dreapta catre Ziua Recunostintei pe care voi n-o celebrati pentru ca voi sunteti de alta credinta decat a noastra. Pacat!

 7. November 22, 2021

  Ce vroiam sa spun este ca ce se intampla acum nu e nimic nou, singura diferenta este ca sabia si pusca au fost inlocuite de seringa.
  Si ca la fel ca in trecut o data ce incepe psihoza nu poate fi oprita desi toata lumea crede ca poate fi oprita intr-un fel sau altul dar se inseala.
  Exemplele din trecut sunt dovada cea mai clara, istoria umanitatii e plina de astfel de episoade nu e nimic nou acum doar ca e sub alta forma datorita circumstantelor curente.
  Am dat exemplul din cartea lui Ouspensky pentru ca acolo este explicat partial motivul real pentru care apar ciclic aceste episoade de psihoza in masa si de ce nu pot fi evitate, cartea fiind scrisa in timpul unor episoade asemanatoare si anume primul razboi mondial si revolutia bolsevica.
  Astfel oricine poate sa inteleaga de ce multi din semenii nostri accepta si participa la ce se intampla desi ar fi parut greu de crezut acum ceva timp ca asa ceva ar fi fost posibil.

  @MR intradevar solutile sunt individiuale nici nu se poate altfel dupa cum se si vede ca majoritatea deja a acceptat ce se intampla.

  @Cineva de acord Dumnezeu iti da dar nu iti pune si in traista, din pacate cartile new age sunt pline de povesti frumoase si fantezii si iti dau impresia gresita ca fara efort si munca fara sa intelegi ce faci sau ce citesti sa ajungi acolo unde iti promit, e plina lumea de oameni care dupa ani de zile de urmat diversi guru, citit diverse carti “ezoterice” sau urmat diverse religii sunt tot acolo de unde au plecat fara nici un fel de rezultat concret, cum spune vorba englezeasca “blind leading the blind” ca sa poti sa ajungi undeva trebuie sa intelegi ce trebuie sa faci si cum sa faci si asta este posibil doar cu ajutorul cuiva care stie, din pacate acesti autori new age sau asa zisii guru sunt departe de a stii, iti recomand aceeasi carte a lui Ouspensky care s-a fript si el ca sa iti dai seama la ce ma refer.

 8. November 23, 2021

  In esenta voiam sa spun ca viitorul se prefigureaza din prezent.
  Daca e sa despicam firul in 4, Cineva, tu i-ai cauzat ingrijorari lui ChNN. Desi te-a pus la loc de cinste si te-a onorat considerandu-te de bun augur, tu ai continuat sa-i fii inamic, in sinea ta sa pastrezi atitudine de inamic. Cu alte cuvinte i-ai grabit sfarsitul.
  Ce s-a facut, s-a facut, cale de intors nu e.

 9. November 24, 2021

  Inca nu s-a publicat. Am pus filmul fiului lui ChNN de pe internet archive.
  E asa… dulce-amarui sa revezi maestrul.
  Iar fiul lui … la chestia cu capra i-a aruncat o privire :)) m-a terminat ChNN si pe mine.

  Este asa: ChNN are pe fiul lui, Yeshi care acum avea si el copil.
  Si povesteste ChNN despre Patrul Rinpoche unui nepot, copil aflat prin preajma ca spunea:
  Zice: Daca ai capra, ai probleme de capra.
  Asa m-a umflat un ras, ca daca ai capra, iei si karma caprei asupra ta si deci ai probleme de capra.
  Dupa care revine la normal si spune ca daca ai bani, ai probleme de bani si a poi a mai iai dat un exemplu.
  Adica era entertainer.
  Nu vreau sa va ruinez filmul si nu va mai spun. L-a lasat pe Yeshi in voia sa.

  Rasul de pe lume ce text a iesit! :))) Sar literele si se incaleca una pe alta. E din initiere. :))

 10. November 24, 2021

  Continuarea la povestea de Craciun:

  E vorba de un “brad” de Craciun. Nu e ca il injuri, ci iti vine sa-i dai foc.
  1. E artificial deci nu conteaza.
  2. N-are nimic atractiv in el – doar niste lumini si globuri si acelea de plastic.
  3. La varf n-are nici macar o stea. Vai de steaua lui!
  4. In schimb are … Cum sa te inchini la bani? Au baut gaz?

  Sau astea ca se numesc macaroane cu branza: macaroanele sunt ca branza e un praf ce il amesteci cu macaroanele si ii da gust de branza. Iti vine sa iei oala sa-i faci vant pe fereastra. Numai ca aici e high rise etajul 17 si geamurile nici nu se deschid complet, in unele locuri nici nu se deschid.
  Bun! Aruncam macaroanele pe fereastra si se scurg jos,

  Iti vine sa urli. Traim in celule: celula 1, celula 2, celula 3. Daca urli, risti sa vina politia. Cu cat ajungi mai high class, cu atat esti mai incorsetat de reguli. De aceea si copiii ies direct bolnavi de cancer.

  Sau cladirile acestea care se fac noi sunt cu peretii exteriori doar din sticla.
  Hahaha, e ca si cum ai dormi intr-un garaj. Sticla aceea nu retine caldura. E hahaha …, e de dardai continuu.
  Tu pui termostatul la 80 ca sa ai macar un 60-65.

  Plus ca s-au carat businessurile. Au acum in loc de showroom ca erau 4 pe intersectie, doar 3. Cred ca reprezentanta pentru Toyota s-a carat. Saint Martin something. Nu dau date, dar zic si eu ca totul e plasticabil.

  Eu cand am plecat in ’91 nu aveam yoga. Faptul ca practicasem 2 pozitii dintr-un magazin, aia era yoga?
  De aceea cand dai ochii cu lumea de plastic, iti pastrezi credinta.

  “Vrem bani de Craciun ca si copiii”. Come on, toata chestia a ajuns prea mentala!

 11. November 25, 2021

  Aveti un live.
  https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/659982561828134/
  Se imparte intre aliati ce a mai ramas. Frauda e totala.
  Fosta presha, Dragu Anca din perspectiva ei de economista, a descris bine minciunile din program.

 12. November 25, 2021

  Asta e ce ati avut: https://media.stiripesurse.ro/other/202111/media-163785624242636900.pdf.
  Acum aveti nimic.
  O sa baiguiti in intuneric si bolnavi si radicalizati si fara de directie.
  La ce va trebuia sa va comparati cu strainii, cand va mergea bine inca?
  La ce va trebuia sa vedeti ca in Germania, Austria, nu stiu unde in SUA diverse cand acasa aveati de tras sa iesiti din distrugere totala?
  Ati urlat pe toate directiile ca sunt comunisti guvernul, ca sunt comuniste autoritatile ca in final sa va aduceti PSD-ul comunisto-corupt indarat sa va supravegheze, cenzureze, in CEx-urile lor sa va tina prelegeri idioti precum Firea.
  Cata lipsa de inima sa ai sa te cocoti ca o mahalagioaica sa iti urli ca ti-au iesit din burta copii iar altora care si-au vazut in felul lor de viata, acum se vad injositi, degradati chiar bastardizati de o fiara far de mila?
  Este comunism fara de fata umana.
  Mizeria voastra va fi si mai crunta. Sunteti decredibilizati complet.
  Cand o vad pe Firea ca face exact dupa tipicul Veorika, aceea la randul ei lepadandu-se de Dumnezeu in sedinta de partid pentru a se cordi cu toti de pe acolo, ma apuca nu groaza ci ma intreb cum puteti de aveti astfel de specimene sa va conduca. Nu e cordeala ultima pentru ca nici MISA nu erau in halul acesta?
  Va place asa ceva pe resursele si viata voastra?
  Ce fel de libertate este aceasta?
  Nu mai explic. O sa aveti moarte sigur pentru ca libertatea v-ati irosit-o pe istericale ca nu vreti vaccin.

  Nici nu cred ca mai sunt racordata la subconstientul colectiv roman. Sarbatoresc azi Ziua Recunostintei, iar cale indarat nu e. Ziua Recunostintei inseamna ca pe drumul meu acum este recunostinta pentru ca am ramas in viata datorita First Nations. Acestia sunt mamele noastre si tatii nostri. Acestia suntem noi datorita lor acum.
  Tragem jos, foarte jos, vibratia noastra este foarte joasa. Asa ca feriti-va de noi! Pentru ca inca mai credem intr-un Dumnezeu iar voi nu.

 13. November 27, 2021

  Dragul nostru,
  Nu stiu despre ce aspecte vorbesti tu in prelegerile tale. Actul medical este unul privat. Fiecare face cum si-a ales. Dar tu daca simti ca trebuie sa continui sa bati apa in piua si sa fluturi steaguri ca Oprea dupa ce s-a produs accidentul care l-a ucis pe motociclist, te rog nu te opri! Fa-o ca si asa o faci pe benzina ta!

  Prosti ti-ai cules destui caci cine se aseamana se aduna. Cand te aude cate unul cum te vaiti ca fecioarele, nu-l mai tin picioarele si lesina numai gandindu-se cat de rozaliu iti statea colacul pe burta la mare.

  Asadar, nu dispera! Acum ca a aparut si varianta omicron aveti timp si acum si mai tarziu sa tot invatati limba engleza fara accent traducand de la corona tot ce va poate da, spike protein adica.

  Nu numai ca ii cadeti prada fizic dar si subtil va place de corona. Va da o bata de proteina exact pentru ca o meritati.

 14. November 27, 2021

  Filmul se numea My incarnation.

 15. November 27, 2021

  Cu “meta” deja fiecare e in sinea sa ce vrea. Adios doar cu drepturile celor asa zisi “drepti”!
  La asta nu ma gandisem. hahaha!

  Mai deunazi era unul care a coborat la De Paul. Un pic lasat pe spate, cu cercei si masca peste barba purta tocuri. hahaha! Ce fel de animal era? Nu stiu! hahaha!

  Ce religie avea? Oricare! A zis Domul cumva ca daca esti LGBTQ nu mai poti fi crestin? hahaha!

 16. November 28, 2021

  Aveti aici interviu luat lui Cristoiu. Mai exact el scrie, altii e ca sa-si faca datoria sa-l citeasca.

  “În memoriile veteranilor despre Odessa găsesc în mai multe locuri referiri la bisericile construite de ai noştri. Una, cea mai importantă, e plasată la Bujalîkul Mic, e opera Batalionului 3 Fortificaţii din Regimentul 28 fortificaţii. De fapt e vorba de renovarea Bisericii, transformată de bolşevici în 1924 în club pentru tineret, acum în ruine.

  Unde dracu e Bujalîkul ăsta? mă întreb, pregătindu-mă de un detectivism de lungă durată şi de evidentă inutilitate. Prima hartă consultată mă scoate însă din încurcătură. Bujalâkul Mic, pe hartă, Malenkii Bujalîk, pentru a-l diferi de Bolşaia Bujalîk, e o localitate la est de Odessa, din primul semicerc de apărare sovietică.

  Tipic românesc se dovedeşte faptul că de un mare ajutor creştinilor le-a fost faptul că în batalion se afla, ca sublocotenent în rezervă un inspector general financiar în Ministerul Cultelor, ins care – zice memorialistul – „avea peste tot, în Capitală şi în ţară, rude şi prieteni cu puternice legături” şi, mult mai important, „era nepotul Preafericitului Patriarh al României, Nicodim, de atunci”.
  Nepotul se angajează solemn „să procure din ţară, icoanele, odoarele bisericeşti pentru altar (şi Sfînta Masă) şi tot ce va trebui pentru înzestrarea Sfintei biserici.” Nepotismul a fost mult mai util decît intervenţia lui Dumnezeu.

  Potrivit memorialistului, „s-a înapoiat în ţară sublocotenentul Obreja, aducînd cu el obiecte scumpe necesare bisericii”, dar şi – lucru impresionant – o Evanghelie „legată în piele şi ferecată bogat în argint”. „Patriarhul a scris cu propria-i mînă şi a semnat actul de danie.”

  Sigur cititorii se întreabă ce a mai rămas din biserică după revenirea ruşilor. Eu însă mă întreb altceva:
  Dacă batalionul nu avea în rîndurile sale pe nepotul Patriarhului, ar mai fi dispus Biserica din Bujalîkul Mic de odoarele bogate şi scumpe, sau chiar de odoare pur şi simplu?

  2:
  „O secvenţă dintr-un film de premiile Oscar în Războiul Sfînt, după Trecerea Nistrului

  Riscînd să-i nemulţumesc pe unii cititori, înnebuniţi după politica internă chiar şi cînd aceasta trage la aghioase, cum se întîmplă acum, în vacanţa de 1 mai, unul dintre numeroasele stat cu burta la soare, care defineşte destinul nostru de neam latino-balcanic, mă voi ocupa şi în acest număr de Istorie, mai precis de Istoria ca telenovelă, cum mi-am intitulat eu o serie de cărţi deja publicate.

  Recunosc sincer că postările dedicate Istoriei îşi au una dintre explicaţii şi în faptul că sînt la Găgeşti Deal, cufundat în trecutul care e Războiul Sfînt.
  Întoarcerea în prezent, de la Trecerea Nistrului la Trecerea lui Liviu Dragnea în fruntea Guvernului, şi de la Asedierea Odessei la Asedierea Codruţei Kovesi, ar cere din partea mea nu numai efort, dar şi sacrificarea unei munci în a cărei utilitate cred – cea a Istoriei ca Biblie pentru prezent – faţă de iscodirea prezentului, tot mai de prisos pe zi ce trece, pentru că oricum nimeni nu ţine seamă de ceea ce se scrie din proprie iniţiativă şi nu din ordin pe unitate.

  Printre altele parcurg cele trei volume din seria intitulată Veteranii pe drumul onoarei şi jertfei, scoase de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război, cu mulţi ani în urmă, despre participarea Armatei Române la Campania din Est.
  Seria cuprinde şi două volume despre Campania din Vest, dar acesta nu mă interesează, pentru că văd în Întoarcerea Armelor de la 23 august 1944, fără a fi admirator al lui Ion Antonescu, una dintre cele mai mari ruşini naţionale.

  Dacă ieşeam din Război mai înţelegeam.

  Dar să pui aceiaşi ostaşi şi aceiaşi ofiţeri care, timp de trei ani, fuseseră camarazi de arme cu Nemţii, împărţiseră cu aceştia colbul stepelor şi gloanţele ruseşti, să se lupte cu aceştia de partea celor care timp de trei ani fuseseră Duşmanii de la Răsărit, Păgînii, Bolşevicii fără Dumnezeu, Slujitorii Satanei, mi se pare o schizofrenie de care doar o naţiune bolnavă moral e în stare.
  De aceea, ori de cîte ori întîlnesc în cărţile despre Armata Română în al Doilea Război Mondial pagini de texte şi de hărţi care descriu Luptele duse de Armata Română alături de Armata Roşie, împotriva Germaniei, le sar în chip automat, ca pe nişte pagini care descriu ceva incredibil.
  Da, ştiu, în Campania din Est au luptat mulţi români (şi tatăl meu, după ce ajunsese pînă la Dalnik), au murit mulţi români şi s-au manifestat ca profesionişti mulţi ofiţeri. Dar numai gîndul că toţi aceştia erau obligaţi să lupte cot la cot cu duşmanul de pînă mai ieri şi deseori să se supună comandanţilor împotriva cărora luptaseră de la Prut pînă în Caucaz şi pînă la Cotul Donului mă face să evit paginile despre Războiul din Vest.

  În volumul doi al seriei, intitulat De la Nistru la Marea de Azov. Iulie 1941-iulie 1942, am găsit, ca de altfel în toate celelalte trei, fragmente de viaţă demne de a fi redate într-o carte sau mai degrabă într-un film.

  Două dintre aceste fragmente de viaţă le prezint cititorilor mei, convins că, aşa cum s-a întîmplat şi cu alte texte dedicate Istoriei, le vor stîrni interesul.”

  N-au stîrnit nici un interes. Fragmentele şi comentariile mele s-au bazat pe o iluzie. Aceea că măcar cititorii mei, dacă tot se ostenesc să mă urmărească zi de zi, s-au selectat astfel încît să rămînă doar cei care mai pricep ceva din lume în care trăiesc.
  Spre dezamăgirea mea, cele două fragmente n-au stîrnit meditaţiile grave ale cititorilor, meditaţii cerute de conflictul dintre Istoria care vede luptele, morţii, Războaiele din cer şi individul care trăieşte numai o dată şi prin urmare îl doare-n cot dacă Patria a cîştigat sau nu ceva din cele două picioare retezate de un brand. După cum îi spun cuiva care mă sună ca să încerce pe pielea mea nişte meditaţii despre locul României în turbulenţa planetară, cred că greşesc grav rămînînd în presa activă, unde imbeciliatea îi face fraţi pe jurnalişti şi pe cititorii acestora.

  Acesta a fost Cristoiu. nume cod: Coroiu.

 17. November 29, 2021

  Poti sa-mi ceri sa fiu pe Agna dar ma ustura degetele- sunt ca de bolovan. Din cauza acelui mic accident in trecut, acum am o doza virala acumulata in mine. De aceea m-am vaccinat. Nu gandim la fel. Pentru mine e important sa fiu pe picioare si abia apoi sa fiu desteapta.
  survival mode

 18. December 16, 2021

  LOL!
  Citeste (zilnic) si da mai departe!

  https://www.armstrongeconomics.com/blog/

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer