La data de 15.05.2020 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 55 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Observând data și numărul legii, nu poți să nu observi curioasa simetrie pitagoreică a cifrei 5 (preluată în învățăturile masoneriei speculative) în legea Civodului. Adică Legea 55 din data de 15.05.2020 (5 + 5+ 1 + 2 + 2) – căci 0 nu se ia în calcul în sistemul numerologic.

Dacă la Pitagora numărul 5 = 2 + 3 exprima unitatea dintre feminin şi masculin, fiind venerat precum un număr sfânt deoarece includea în sine un inceput simetric (5 = 2 + 1 + 2) şi asimetric (5 = 2 + 3), nu așa stau lucrurile în masonerie, unde această simbolistică a fost pervertită. 5 este și numărul stelei cu 5 colțuri, pentagrama. Dacă în scolile antice pentagrama era considerată o figură sacră, simbolul vieţii, curgerea neântreruptă a forței celor 5 elemente, sursa armoniei şi sănătăţii, deoarece armonia (simetria) era constituită din contrarii, în învățăturile anumitor loji satanice pentagrama și numărul asociat ei (adică 5) a devenit simbolul lui Lucifer, semnul dominației sale asupra lumii.

Pentagrama, la fel ca și crucea, au fost pervertite prin întoarcerea lor cu capul în jos. În cazul pentagramei, Spiritul din partea superioară este înlocuit în rolul său guvernator, de Pământ și Foc, ce simbolizează atasamentul de materialitate și putere de dominație

Schimbarea sensului simbolisticii antice este o practică des întâlnită la luciferieni, exemplul cel mai cunoscut fiind cel al curcubeului – ce apare în biblie drept simbol al legământului Domnului cu umanitatea, curcubeu ce a fost pervertit și transformat în simbolul mișcării gay.
La fel, inorogul, simbol al purității feciorelnice, a fost transformat în simbolul homosexualității, și exemplele pot continua.
Revenind la cifra 5 ce apare în mod straniu în numărul și data legii (inclusiv data, adunată dă tot multiplu de 5), chiar dacă ea nu ar fi fost aleasă voit, ci este rodul unei aparente întâmplări, demonstrează prin această ciudată sincronicitate care este “forța” din spatele acestei legi

CategorySpiritualitate
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer