Jacques Attali este fostul consilier al președintelui francez Francois Mitterand în perioada 1981-1991. Apoi între 1991 și 1993 – primul președinte al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Din 2008 până în 2010 a condus comisia guvernamentală pentru relansarea creșterii economiei franceze, sub președintele Nicolas Sarkozy.

Attali este co-fondator al Programului european EUREKA, dedicat dezvoltării de noi tehnologii. În 2009, revista Foreign Policy îl nominaliza pe Attali drept ”unul dintre cei 100 de gânditori globaliști al Lumii”.

Attali a publicat de-a lungul anilor mai multe cărți și interviuri în care a vorbit deschis despre viitorul sumbru al Umanității, astfel cum este el pregătit de conducerea Noii Ordini Mondiale. În volumul de interviuri cu Michel Salomon intitulat ”Viitorul vieții” – Jacques Attali, 1981, Interviuri cu Michel Salomon, colecția Les Visages de l’avenir, éditions Seghers, acesta afirma:

Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației. Începem cu bătrânii, pentru că de îndată ce depășesc 60-65 de ani, oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea. Apoi cei slabi, apoi cei inutili care nu ajută societatea și, în cele din urmă, proștii.

Eutanasierea vizează aceste grupuri; Eutanasierea va trebui să fie un instrument esențial în societățile viitoare. Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Dar îi facem să creadă că este pentru binele lor. Suprapopularea este ceva care este prea costisitor din punct de vedere economic.

Și din punct de vedere social, este mult mai bine atunci când mașina umană se oprește brusc, decât atunci când se deteriorează treptat…

Nici nu vom putea testa milioane și milioane de oameni pentru inteligența lor, pariați că vom găsi sau vom provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, un virus care afectează bătrânii sau oamenii grași, nu contează, cei slabi îi vor ceda, cei temători și proștii vor crede în el și vor căuta tratament.

Selecția idioților are apoi grijă de ea însăși….

Eutanasierea va fi unul dintre instrumentele esențiale ale viitoarelor noastre societăți în toate cazurile. Într-o logică socialistă, pentru început, problema apare după cum urmează: logica socialistă este libertatea și libertatea fundamentală este sinuciderea; , dreptul la sinucidere directă sau indirectă este, prin urmare, o valoare absolută în acest tip de societate. viața atunci când este prea insuportabilă sau din punct de vedere economic prea scump, va apărea și va fi o practică obișnuită. Prin urmare, cred că eutanasierea, indiferent dacă este o valoare a libertății sau o marfă, va fi una dintre regulile societății viitoare.

Întrucât evenimentele din timpul pandemiei au adus în atenția publică afirmațiile lui Attali, acesta a fost nevoit să le retracteze, denunțându-le drept ”fake news” iar volumele sale de interviuri au dispărut din librării.

Cu toate acestea, există numeroase filmări ale interviurilor date de el, ce demonstrează autenticitatea afirmațiilor. În secvența de mai jos, într-un show televizat din 2014, Attali vorbește deschis depre faptul că cel de-al III-lea război mondial va izbucni din Ucraina iar sediul Noului Guvern Mondial, care se va constitui ”după război” va fi la Ierusalim, deoarece ”e un loc foarte potrivit pentru asta”.

Din aceeași categorie de ideologi ai Noii Ordini Mondiale face parte și John Mearsheimer, un profesor in stiinte politice de la universitatea din Chicago, care explica plin de cinism studenților săi în 2016, că Ucraina va fi împinsă în război cu Rusia de către Statele Unite.

 1. March 11, 2022

  Nu e o surpriza, oricine stia din 2014 ca rusii nu vor accepta niciodata ucraina in ue sau nato si ca intinderea corzii ar putea duce la www3.

  Dar asta isi doresc baietii de asta nici nu au dat inapoi vor sa mearga pana la capat probabil pana acolo incat in urma unui pretext sau steag fals sa bage NATO direct in conflict ca sa forteze Rusia sa nu aiba incotro si sa foloseasca nucleara.

  Intern SUA e un butoi cu pulbere o populatie inarmata revoltata de tot ce s-a intamplat in ultima vreme la care se adauga recentele sanctiuni care vor mari pretul la combustibil.

  Probabil ca SUA vor fi invinse din interior dar si asta cred ca e in planul baietilor care nu vor superputeri vor sa farame tot in tarisoare cat mai mici sau slabe pe modelul Yugoslavia pe care sa le integreze ca vasale in uniunii si aliante sau direct in guvern mondial.

  Totul face parte din master plan, baietii din fratie controleaza abil prin servicii intreg jocul al carui final spera ca ii va inscauna pe tronul planetei.

 2. March 11, 2022

  Pot aparea multe suprize daca se baga NATO, lucrurile nu sunt atat de previzibile si invingatorul nu e clar mai ales ca in SUA se sifoneaza banii pe portavioane si alte inutilitati scumpe ca sa faca buzunarul gras baietilor din industria militara.

  SUA desi baga bani multi din cauza coruptiei la nivel inalt sunt in urma la tehnologie, in special la cea balistica cea mai importanta la un astfel de conflict de amploare unde rusii sunt singurii deocamdata care au arme hypersonice.

  Imparatul e gol toate razboaiele le-a dus impotriva tarilor slabe cu resurse ca sa hraneasca industria de armament si daca economic prin sanctiuni singura arma puternica pe care o aveau nu pot slabi Rusia atunci nu au alte sanse pentru ca daca ar folosi nucleara atunci s-ar rade singuri de pe fata pamantului.

  Barbarossa 2 ar putea sa se termine foarte ironic, dupa ce i-au invins pe rand pe Hitler si Napoleon in final rusii sa ii invinga si pe noii Hitler, Napoleon si pe Obamezi Kamalezi dar de data asta pe toti o data.

  Culmea cum se adevereste ca Afghanisan e cimitirul imperilor, dupa doar cativa ani dupa ce au batut URSS-ul s-a destramat si unchiul Sam se pare ca o sa aiba parte de acelasi final dupa ce au ingropat o gramada de resurse inutil intr-un razboi care nu putea fi castigat.

  Din pacate noi suntem iar de partea pierzatorilor care desi par pe cai mari in final pierd rusinos, sa speram ca nu iesim prea sifonati de data asta.

  https://the-masters-voice.com/2022/03/09/the-rise-of-russia-the-end-of-america-march-9-2022/

  • March 20, 2022

   Ce vrei bulangiule? Ce cauti aici sa mascaresti pe toti in baieti? Esti cumva pe dos?

   “si unchiul Sam se pare ca”
   Ca ce? Ca te bagi singur in seama pe langa americani? Te atrage mirosul de benzina?
   Dispari cu tot cu campiile pe care le bati!
   Daca ajung rusii pe tine, vei urla ca vrei iar internet, ca vrei sa ti-o invie pe iubita dintai, ca nu mai ai viata de trait. Dumnezeu te-a avertizat, iar tu ai fost ateu.

 3. March 17, 2022

  Daca tu, Rapcea Mihai, alegi sa te consideri frate cu individul dupa ce chiar tu, ca ai vrut, sau ca nu ai vrut, ai fost martor lasitatii sale fiind nevoit sa umpli un gol pe care a avut grija sa-l lase zicandu-si ca fraierii pica in el, atunci ce mai e de spus?
  Ti-ai vidat sustinerea pentru o iluzie pe care ti-a fluturat-o pe sub nas. Poti sa-i dai numele, poti sa nu i-l dai, e treaba ta! Dar ai crezut in promisiunea acestuia de moment. Asa cum imi face mie, asa iti va face si tie pentru ca deja e copt si pe cale.
  Tot omul are voie sa spere si sa creada, sigur ca da!

  Acum eu ma retrag.

 4. March 17, 2022

  Acum pot sa desfac din incarcatura emotionala. Am crezut pe moment ca mi se va reprosa ca de ce nu am terminat scoala. Deja ma asteptam la priviri si atitudini superioare si totusi desi toti erau cu pregatire, erau si nu erau discutii pe deasupra mea. Asa a coborat pe mine o stare de neliniste in loc de stare de confidenta in mine si din aceasta stare, dorinta de a scapa. Am vrut sa fug. De aceea imi si doream o iesire: sa nu asist la ce urma.
  Bineinteles ca individul respectiv dupa ce mi-a vorbit urat, s-a gandit si fara sa ma intrebe ca sa scrie sa fiu “initiata” de Bivolaru. Si nu numai ca s-a gandit, dar m-a si oferit sugarand ca acesta e trist ca n-as fi prezenta, dar nu oricum ci, s-a referit la mine ca fiind o “underdoaga” in timp ce pe sine se contempla intangibil de nascocirea mintii sale pentru ca deja si estima ca toti sunt cu ochii pe “doaga”.
  De aici judec ca are si lipsa de intelegere, si lipsa de solutii si mai e si infumurat.
  Cred ca am clarificat indeajuns diferenta intre ceea ce am putut eu sa simt si restul treburilor.

  Tin sa mentionez ca nu platesc bani lui Bivolaru.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer