Când a apărut covidul, nu mai aveai voie să spui despre vaccin că ar putea avea potențiale efecte adverse, sau că conține chestii. N-aveai voie să vorbești de tratamente alternative celor stabilite oficial de OMS, n-aveai voie să comentezi pe tema originii de laborator a virusului.

După același sistem, acum n-ai voie să pui în discuție rolul americanilor sau al politicienilor ucrainieni în declanșarea războiului, sau a faptului că acolo sunt și soldați ucrainieni care ucid cetățeni ucrainieni de altă etnie decât ei (adică în special rusă), Ucraina fiind stat multi-etnic. Având în vedere faptul că enumerările din mailul trimis de google sunt CU TITLU DE EXEMPLU, s-a deschis din nou larg poarta abuzului și a cenzurii.

MUIE GOOGLE, MUIE MONDIALIȘTILOR CARE VISEAZĂ LA DICTATURA PLANETARĂ ȘI LA DISTRUGEREA LIBERTĂȚILOR ȘI A DEMOCRAȚIEI PRIN PLANEMIE ȘI RĂZBOAIE !

 1. April 14, 2022

  Am dat (in vis, desigur) peste acesta:
  https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1245021-adrian-severin-exclus-din-societatea-academica-din-romania.htm
  Imi oferea, nu mie, o slujba. Spun nu mie pentru ca prin mine isi facea oferta.

  Din adevarul.ro:
  “— În România, există un larg consens în privinţa faptului că, în ţara noastră, funcţionează o reţea de lobby politic, finanţată sau, cel puţin, încurajată moral de regimul lui Vladimir Putin.

  Adrian Severin, Cozmin Guşă, Iulian Capsali, Dan Puric, Diana Şoşoacă şi alte figuri de acest calibru ar face parte din oastea agenţilor de influenţă pe care Kremlinul – cu geniul lui malefic – ar fi desfăşurat-o la Bucureşti.

  E posibil să fie adevărat. Dar e posibil şi ca, prin această teză conspiraţionistă, societatea noastră doar să îşi fi creat un spaţiu psihologic în care să poată să fugă de confruntarea cu un adevăr mult mai simplu: viaţa publică de la Bucureşti este inundată cu atât de mulţi indivizi care bat câmpii încât e inevitabil, din punct de vedere statistic, ca elucubraţiile acestora să nu coincidă, din când în când, cu propaganda Moscovei.

  — Mulţi dintre cei bănuiţi că ar fi în solda Rusiei sunt atât de insignifianţi şi de ridicoli încât statutul acesta, de agenţi de influenţă, pare că le face un serviciu. În loc să îi compromită, îi ridică pe un piedestal, le conferă un straniu aer de vedete geo-politice.

  Probabil că, dacă lumea ar abandona insinuările în ceea ce îi priveşte şi i-ar întreba, direct, dacă sunt sau nu pioni ai Moscovei, aceştia s-ar simţi măguliţi şi ar spune, chiar şi la cacealma, un „da” răspicat. …”

  Citeste mai mult: adev.ro/r94q6j

  Daca si tie ti se pare ca nu ai ce cauta in acest razboi sa fii de vreuna din parti, poate ca asa este. Iti pierzi bruma de energie pe ceva care oricum nu poti schimba tu singur/a. Daca e sa ajuti una din parti, la fel de bine poti pune rugaciuni acasa.

  Asta e parerea mea despre jobul oferit in vis.
  Acum ploua. Noapte buna! 🎈🎈🎈, 🎂, 🍷 🍷 🍷.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer