Observăm o duritate fără precedent a măsurilor pe care autoritățile dar și Big Tech le iau față de cei ce fac remarci cu privire la orientarea sexuală, rasa, religia (în afară de creștinism – despre care poți spune orice !) sau culoarea pielii unora. Ieri, autoritățile britanice au ARESTAT patru persoane acuzate că au postat comentarii rasiste pe rețelele de socializare, la adresa fotbaliștilor de culoare din echipa națională, care au ratat penalty-uri în finala EURO 2020.

Marii giganți tehnologici ”colaborează îndeaproape” cu guvernele pentru a suprima orice remarci, aluzii sau adevăruri deranjante, totul în numele democrației și egalității sociale, desigur.

Un exemplu recent este cazul jurnalistului Radu Alexandru de la Cațavencu, sancționat de platforma Facebook prin ștergerea comentariilor și blocarea repetată a contului și paginii sale de socializare.

Deci, dacă descrii lumea așa cum este, e heit spici. Cu alte cuvinte, trăim ultimele zile ale libertății de gândire și de exprimare. Probabil că o glumă ca cea de mai jos, din anii 70, ar trimite imediat la închisoare pe imprudentul care ar spune-o în public în zilele noastre. Curat democrație, coane Fănică !

 1. July 16, 2021

  Deci individule, cand aduci prestigiu tarii si cupe si mai esti si sponsor a 1 mil. de copii sa aiba masa gratuita la scoala, oricat te-ai cordi tu cu FC balti, autoritatile daca spun ca este vandalism si cei dezamagiti de resurgenta rasismului impotriva sponsorilor lor ii repun in drepturi, este pentru ca au dreptate.
  VIP-a misana cu mine vs voi:
  1 – 0.
  Mai sublimati ca sunteti pe invers!

  Cu drag,
  Noi de aicea nu plecam,
  Nu plecam acasa.

  Pai da, de ce-am pleca atunci cand ii mai si dati drumul lui Dragnea?

 2. July 17, 2021

  MR nu copiaza. Never! https://lawyers-attorneys.vamtam.com/wp-content/uploads/2015/06/logo-trans.png
  El se documenteaza – https://www.piticigratis.com/2021/07/daca-descrii-lumea-e-heit-spici/

  “Sa trecem peste”, spuse dumnealui in aparare.
  Bine-bine, trecem, dar asta ce mai e?
  https://rapcea.ro/wp-content/uploads/2021/07/Dave-Allen-Show-Homosexuality-BBC-1970.mp4

  Cum sublimezi frica de homosexualitate in ura de homosexuali? Toata lumea sublimeaza frica in iubire, tu o sublimezi in ura? Cum vine asta?

  Deci dragul nostru, eu fiind primar de NY acum, cele 3 surse ale tale de informare nu fac din tine vreun Sfant Duh. Si nu oricare Sfant Duh ci The Sant Duh, intelegi mataluta cum devine treaba?

  Inceteaza de a mai raspandi materiale care pun in pericol sanatatea publica!
  Mananca tu sanatos intai si nu toate rahaturile pe care le gasesti pe cararile pe care mergi!
  Fii mai blandut cu nevasta-ta ca nu te mananca! Asculta si de ea ca de-aia ti-a dat-o mama natura in caz ca pe Dumnezeu nu-l recunosti!

  Sarcina ta este ca daca iesi din casa, sa porti masca pe fata. I don’t care ca iti afecteaza masculinitatea sau starea de Kalachakra. Atat timp cate esti in prezenta altora, mai bine nu le faci nici-un rau. Am bratul lung al legii si degete fine ca nu voi ezita sa te ajung chiar si din NY de unde sunt primar.

  Deci gata! Pretentiile mele sunt ca nu mai minte unul in Bucuresti.
  Voi instala panouri detectoare de minciuni la fiecare parcare, la fiecare colt de strada sau de bloc.
  Ce-i aia ca te testeaza cu PCR, cand tu umbli cu minciuna portabila dupa tine?
  Daca esti gasit ca minti, nici nu se mai irosesc bani cu testare covid.
  Ti se da direct certificat de absolvire de insanity si cu acela umbli dupa tine ca sa stie lumea unde dormi si pe cine sa cheme in caz ca te apuca dracii in masina.
  Da, detectoare de minciuni care detecteaza minciunile si prin metale ca sa nu te poti ascunde pe dupa vreo ghena de gunoi.

  Actiunea nu se va numi deratizare, ci politica de onestitate cu propria persoana. Nu numai ca cetateanul va avea instant incredere in fortele proprii, dar va stii si sa aleaga texte la urechea sa care sa convina auzului.

  Poate ii place o muzica clasica, poate linistea naturii dimineata cand se trezesc pasarelele si samsara trage primul aer in piept, poate. poate, dar gata cu atata ura si incapatanare!
  Cine nu respecta adevarul sa nici nu mai fie testat covid pentru ca oricum minte!
  Nici macar nu trebuie sa mai fie bagat in seama. I se va ura scurt doar un “have a nice life!” acolo sa nu se planga daca da ortul popii ca nu a fost iubit pana in ultima clipa.

  E feasibil. Luni dimineata nu va mai comenta nimeni nimic de covid ca ai sau ca nu ai, ci se vor aborda subiecte usoare care nu tulbura mintea cu ura de neomarxisti care unul din ei poate fi chiar cel de langa tine.

  Neele –
  actual primar,
  fost presedinte al Romaniei,
  fost membru al UE in nu conteaza ce domeniu,
  consilier pe probleme de dragoste,
  fost chef sef in propria bucatarie

  Cine nu graiesti adevarul pe limba ta, te-am mazilit.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer