CEDO inventează parteneriatele civile și intenționează să ni le impună. CEDO a dat o decizie eronată afirmând că Rusia a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului și, în plus, impunând Rusiei obligația să legifereze parteneriate civile pentru cupluri de același sex. Decizia nu este una juridică, ci una primordial politică. Un exemplu mai grăitor, dar și tragic de activism judiciar este greu de găsit. Din nefericire, un număr în creștere de judecători aleg calea activismului judiciar devenind, în acest fel, legiuitori și politicieni, subminând astfel separarea puterilor în stat.

Flagelul activismului judiciar

Îndrăznim să mergem chiar mai departe și să afirmam că, de fapt, activismul judiciar este o formă de fraudă intelectuală, o agresiune la adresa democrației și a statului de drept. Judecătorul activist de ultimă instanță își spune, simplu, „Sunt judecător. Nimeni nu mă poate da jos. Nimeni nu poate contesta ori schimba deciziile pe care le dau. Sunt deasupra legii. Nu dau socoteală nimănui pentru deciziile mele”. Modul acesta de gândire e iresponsabil și incompatibil cu jurământul dat în momentul investirii.

Privind Rusia, aspectele părtinitoare ale celor 14 (din 17) judecători care au imputat Rusiei încălcarea Convenției sunt mai mult decât evidente.

Cazul Fedotova a fost de fapt finalizat în 2010 în Rusia și, corect vorbind, acțiunea la CEDO e tardivă. Fedotova deja a acționat Rusia la CEDO imediat după 2010 și a pierdut. Fedotova însă a făcut recurs la Camera Superioară / Marea Camera a CEDO pentru a schimba decizia inițială. CEDO a ținut cazul Fedotova într-un stadiu inactiv vreme de 10 ani. A rămas pe rafturile Marii Camere fără a fi decis.

Între timp, un contingent nou de judecători tineri și „progresiști” care a fost investit în funcție la CEDO a schimbat componența instanței. Judecătorii cu mai multă experiență și ani în funcție, au respins activismul judiciar, dar generația tânără e nerăbdătoare să schimbe rânduielile stabilite de cei care au transpirat înainte de ei stabilind rânduielile societății. Jurisprudența se transformă într-un câmp intelectual, politic, progresist, devenind o potențială unealtă de nimicire în mâinile statului secular pentru a implementa viziunea și ideologia statului secular totalitar. Deconstructivismul, o ideologie care până în deceniile recente afecta mai mult filosofia, teoriile politice și politica, a penetrat și tribunalele, inclusiv CEDO.

Decizia Dobbs a Tribunalului Suprem din SUA din iunie 2022 privind avortul a stopat, pentru o vreme și cu un vot de 6 la 3, activismul judiciar din Statele Unite. A fost o decizie corectă care reflectă o filosofie judiciară conservatoare, temperată și prudentă, cu care și noi ne identificam.

Decizia Fedotova este tocmai reversul lui Dobbs. În Europa, activismul judiciar a luat un nou avânt grație deciziei iresponsabile dată în Cazul Fedotova. Decizia e tragică, iar consecințele ei negative sunt greu de exprimat în cuvinte. Repet: activismul judiciar subminează democrația, procesul legislativ (atât național, cât și unional), statul de drept. Este un afront la adresa cetățenilor Europei.

Politicizarea procesului judiciar

Ca urmare a războiului din Ucraina, Rusia a fost expulzată din Consiliul Europei și s-a retras din CEDO. Înainte de a fi Rusia expulzată din Consiliul Europei, CEDO își extindea mandatul asupra a 1 miliard de ființe umane. Acum îl extinde doar peste 850 de milioane. 14 judecători au emis o decizie care, putem spune, sfidează valorile și tradițiile a 850 de milioane de cetățeni. Raportul de putere este de 1 judecător la 60 de milioane de cetățeni. Un judecător, pe care nimeni nu l-a ales în funcție în urma unui proces democratic, își impune astfel voința asupra a 60 de milioane de cetățeni.

Nu doar că acest lucru este incredibil ori ireal. L-am numi si antidemocratic, disprețuitor și defăimător la adresa a 850 de milioane de cetățeni ai Consiliului Europei. Vor fi consecințe? Fără îndoială. Credibilitatea și încrederea cetățenilor în CEDO și în tribunale, în general, va scădea. Iar politic vorbind, polarizarea curentă a Europei va continua. Nu doar Vest vs Est, dar și țări musulmane vs țări occidentale. Își face cineva iluzii, de exemplu, că Erdogan va reacționa pozitiv dacă i s-ar spune ca Turcia, conform unei decizii CEDO, va trebui să legifereze parteneriate civile? Ba mai mult, acele parteneriate civile care sunt, de fapt, un pas decisiv spre impunerea căsătoriilor între persoane de același sex într-un spațiu geografic în care locuiesc 850 de milioane de oameni.

Spicuiri din Opinia Dizidenta

Continuam aici cu mai multe paragrafe (în limba română) din opinia dizidentă a judecătorului bulgar. Le recomandam ca lectură obligatorie tuturor cetățenilor preocupați de transformarea tribunalelor în instituții ostile statului de drept.

***

Am votat împotriva constatării unei încălcări a articolului 8 din Convenție. Starea actuală a jurisprudenței și lipsa evidentă a unui consens european în această chestiune nu permit, în opinia mea, interpretarea Convenției ca impunând o obligație generală pozitivă de a asigura recunoașterea legală a cuplurilor de același sex.

În Rezoluția CM/Res (2022) privind încetarea calității de membru al Federației Ruse la Consiliul Europei, adoptată de Comitetul Miniștrilor la 16 martie 2022 a Deputaților Miniștrilor, Comitetul Miniștrilor a decis că Federația Rusă încetează să mai fie membră a Consiliului Europei începând cu 16 martie 2022.

Ca urmare a Rezoluției și în conformitate cu Rezoluția privind consecințele încetării calității de membru al Federației Ruse la Consiliul Europei în lumina articolului 58 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, adoptată de Curtea plenară la 22 martie 2022, la 5 septembrie 2022, Curtea plenară a luat la cunoștință că, întrucât Federația Rusă va înceta să mai fie o Înaltă Parte Contractantă la Convenție la 16 septembrie 2022, biroul de judecător la Curte în ceea ce privește Rusia Federația ar înceta să mai existe.

Cazul a cunoscut o soartă radical diferită. După ce a rămas pe rafturi timp de mai bine de zece ani, a fost ales drept principala cauză care a permis o îndepărtare de la precedent de către „noua generație” de judecători de la Strasbourg. Astfel, în 2021 reclamanții au reușit să convingă Camera să-și susțină cererea inițială din 2010, care era inadmisibilă la acea vreme, cu o constatare unanimă de încălcare.

Metoda utilizată de Curte pare de la început extrem de discutabilă, în opinia mea, cu atât mai mult cu cât determină o inversare a poziției anterioare a Curții cu privire la ceea ce este o problemă socială sensibilă într-un număr semnificativ de țări. Mai mult, atât Camera unanimă, cât și majoritatea Marii Camere au presupus în grabă că între reclamanții respectivi ar exista „viață de familie”, chiar dacă la dosarul cauzei nu exista o astfel de indicație și unii dintre aceștia și-au pierdut vădit interesul, relevând astfel o lipsă. de angajament.

Trebuie să recunoaștem că prezenta hotărâre nu este inspirată de înțelepciune. Drept urmare, este cert ca va cauza probleme uriașe în ceea ce privește legitimitatea și acceptarea, dar și să submineze și mai mult autoritatea Curții și jurisprudența acesteia. Efectele ei dăunătoare vor rezona mai ales dincolo de statul pârât, întrucât acesta din urmă nu mai este parte la Convenție. În termeni mai generali, a fost inoportun ca Curtea să ridice nivelul Convenției într-o asemenea măsură încât să solicite recunoașterea legală a cuplurilor de același sex, în ciuda circumstanțelor sociale obiective semnificative cu care se confruntă multe state părți în acest domeniu. În loc să încerce să realizeze „o unitate mai mare” pe baza unor valori cu adevărat comune și împărtășite, în conformitate cu Statutul Consiliului Europei, este mai probabil ca hotărârea să aprofundeze diviziunea și să intensifice ciocnirea rezultată din viziuni societale divergente din Europa.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

 1. February 2, 2023

  Ca sa deschid eu discutia, aceste parteneriate nu sunt inventate, ele exista. Nu sunt impuse ci primesc recunoastere prin lege.
  Un individ care se comporta ca personajul din “I am dragon”, ce vrea de la victima sa in continuare? Sa ce? Sa ramana dulce si suava forever? Nu poate! S-a contaminat suava de exact mizeria care a fost impinsa pe ea.
  Este vina ei ca nu se regaseste si nu consimte? Este vina ei ca nu traieste “povestea de dragoste” cand e de fapt o ura urata la mijloc si nu vrea sa continue minciuna ca ar fi iubire cand nu e?
  Trebuie create povesti cu printese in viata precum Alexandra si Luiza ca sa fie cuminti parintii rupti de durere?
  Ce va face Dumnezeu cu toate aceste cazuri? Nu va trimite nici un Mantuitor care a fost deja. Asta e trista realitate.
  Sa-si refaca viata? Ha, ce gluma sinistra! Sa-si vindece singure corpul? Haha, de parca acum pocite si naucite de violenta or sa invie sa ia petrecerea de la capat de ca si cum nimic nu s-a intamplat pentru ca practici yoga si Sinele prin cele 4 teoretice vindeca orice si auzi tu povesti cretine: te face nemuritor adica iti da si cancer.
  – Alta gluma sinistra care nu convinge!
  Nu! Petalele sunt rupte, kundalini nu dovedeste nimic, ceea ce parea drum linistit a devenit cosmarul vietii.
  Din puritatea intentiei de a ajuta s-a ajuns sa ti se impute ca de ce esti in viata.
  Ca vreti voi sau ca nu vreti, ca urlati ca blasfemie, sororitatea si bunavointa vor continua sa existe in lume.
  Scopul nu este reproducerea pentru ca nu este intentia pentru care persoanele se aduna.
  Sa toarne 16-20 de copii precum cea pentru care s-a construit Taj Mahal? Ce sinistru rol!

  “cei care”
  Aveti consimtamantul bisericii, ce vreti mai mult de atat?
  Nu, nu veti fi parte vreodata din parteneriate. Va stiu toti ca ceea ce afisati este fobie. Aveti fobie cand altul vrea as traiasca si demonul de suferinta ii cere sa se bucure de viata. Ce pervers sa ii negati dreptul la viata si la a fi cu persoana cu care doreste de ca si cum ati fi voi chirurgii anatomiei interioare a simtamintelor proprii.
  De ce sa impingem adevarul sub pres?
  Sa se vada si ceea ce nu vor “fericitii wasp” perfect imbatraniti de prostia si uratenia sufleteasca sa se vada!

 2. February 2, 2023

  Griul puritanic, moralistic si legalistic…
  Nu va scarbeste asa la nas cand vreti social media de la mult hulita 24/24 America dar fara accentele de libertate pe care le primesc minoritatile?
  De ce nu v-ati gandit ca exista si astfel de impedimente cand v-ati infipt sa va luati drepturile?
  Mai in suferinta sunteti cand nu aveti FB, YT, Twitter decat cand va vine prin CEDO confirmarea ca mergeti foarte bine daca lasati deoparte rautatea gratuita fata de altii. Ar fi trebuit sa nu luati/vreti/cereti fructul oprit daca va cauzeaza atata discomfort existenta altora si ce fac ei fara acordul vostru.
  De ce nu va extindeti pudoarea la caini si sa le faceti nunta si sa-i imbracati frumos iar catelei in calduri sa-i luati tot ce-i trebuie pentru ca sa nu se rusineze ea de mensa ei?
  Sau nu, voi sunteti ca Rinpoche si rusinati iacii ca se ascund pe sub stanci. Destepti iacii astia! Se pretind fecioare iar R. ii aproba.
  Grav, trebuie facut ceva!
  Nu se mai poate! Femeile se vor barbati, iacii se vor femei si tot asa. Cand or sa se opreasca dorintele acestea de avans social?
  Iacii femei – cine a mai clocit asa ceva cand aici e vorba de f. importanta piesa de legislatie?
  Familia! Familia e de baza!
  Iacul comunal al iacelor e R. Hm, sa vedem cum le-o arde karma!
  Aici la fel de bine pot sta de vorba cu Mila: Ce alt spectacol ar mai fi de urmarit? A da, familiotii! Se aduna si-si dau medalii pentru rezistenta in convingeri.
  Poate alta data! Nu sunt eu asa viteaza.

 3. February 3, 2023

  Traim in prezent, nu traim in trecut.
  Se pare ca n-au nevoie de mine deocamdata indarat la sangha. Sau se gandesc ca nu e cazul sa reactioneze cat timp inca mai pot vorbi.
  Ziceam ca aceste parteneriate nu au aparut peste noapte. Nici mie nu mi-a placut de existenta lor intai ca ma uitam la ei ca sunt ca bolnavi, ca ii mananca sida. Dar sa vezi chestie, nimeni nu a rezolvat nimic de acum 20 -30 de ani. A devenit normal sa fie careva care isi exprima sentimentele si orientarea deschis in public. Si nu toti sunt bolnavi.
  Se fac atatea chestionare. De atatea ori esti luat la intrebari ce gen, ce rasa, ce varsta.
  Voi inca n-ati invatat cum se folosesc corect softurile care se ofera. Voi sunteti tot cu nasu’ in brate. Da, te inteleg: esti crestin dar crestin era si Al Capone. Cand era in inchisoare si ce lux avea … erau altii afara care depindeau de bucataria de supa pe care el a infiintat-o.
  Sa nu presupuneti ca o sa ne intoarcem la perioada mafiotilor!
  Nu, voua trebuie sa va creasca mintea si sa va comportati civiizat, nu ca niste copii. Testul nu este la lesbiene si la gay, etc. Testul este la voi. Ei sunt cum sunt, dar aveti voi maturitatea sa nu va coborati la nivelul lor?
  Nu prea!
  De aceea faceti scandal ranindu-le sentimentele ca altceva nu prea mai aveti ce sa le raniti. Se cheama ultraj daca il lovesti dar ca sa-i ranesti sentimentele asta e mai usor. Cu apelative triviale, cu chiuituri si povesti, credeti ca ei nu stiu?
  Au fost persoane care au fost abuzate de mii de indivizi. Ce faci cu astfel de persoane? Sau citesti in Vede ca era Krishna si avea o roata de rezerva la carul lui si o dadea la carul altuia pentru ca era un zeu bun si generos. La fiecare era buna. Si cand isi termina treaba respectivul, Krishna isi lua roata inapoi. Am stat si ma amutita si amortita. Nu-mi venea sa cred ce citeam.
  Chiar in halul asta? Pentru asta ne-am nascut? Ca sa fiu anvelopa la masina cui s-o potrivi?
  Eu despre mine nu cred ca sunt AI, adica nu tin la drum lung ca alte traseiste. S-o faca ele!
  Sa-si largeasca familia, sa asculte de Domnul, sa legene prunci, sa spele vasele, sa se ras-spovedeasca la preot si sa cante de fericire ca il vad si ca le intra Cristos in ochi de dis-de-dimineata cand se scoala pana seara cand se culca!
  Fericita anvelopa! Astfel de cazuri sunt unice.
  Hai gata, ma duc sa caut poze pentru sangha cu Putin si servieta!

 4. February 4, 2023

  Am zis ca astazi tac dar …

  “Dragilor, oare ne ajuta UNIUNEA EUROPEANA sa ne dezvoltam?

  Eu cred ca nu.UE ne-a adus la sapa de lemn,asta ne-a facut.Ne-a saracit ROMANIA si ne-a dat drum liber ca sa muncim in alte tari UE si astfel, s-au destramat familii,astfel Romania a devenit pentru majoritatea poporului roman,o Tara saraca, o Tara a lacrimilor , a durerilor si a suferintei.”

  Intai ca UE este pentru ca sa nu mai apara vreun razboi pe continent cum vedeti in afara sa cu Ucraina si Rusia. Au fost Primul si Al doilea Razboi Mondial si stiti cu totii cat de greu a fost omenirii sa-si revina dupa ele. Daca ar mai fi inca un razboi in vechea Europa, la nivelul de tensiuni care inca pot persista, s-ar face praf continentul.
  Eu cred asa:
  Daca nu intrati in Europa, veti fi iar de partea Axei dar fara a avea motiv de data aceasta. Daca intrati in Europa, veti beneficia de programele lor sociale si de proiectele lor de dezvoltare si va puteti uita la tarile din vestul Europei ca sunt tari care o duc bine si preiau atunci prin proximitate cu voi din sarcinile voastre.
  Voi vorbiti ca sunteti in sapa de lemn. Daca insa va uitati cu adevarat la Dumnezeu, alegeti sapa de lemn – sarac dar onest. Si Vestul la fel gandeste. Asa am gandit si eu la imigratie.
  Aici nu mai e nivelul de mult de voi va adunati intre voi. Trebuie sa ganditi destept decat limitat la nivelul pe care s-a adunat al grupului.
  Aici trebuie sa intelegeti ca e de bine pentru voi sa intrati in Europa pentru ca altfel sunteti la drumul mare expusi cum va invita ispita continuu.
  Oricum fiecarui stat nu ii este anulata individualitatea ci doar uniunea ii permite sa se adune intr-o relativa intelegere cu alte state.
  Mergeti chiar la actele de constituire a Uniunii Europene si cititi! Aveti ochi, stiti sa cititi, de ce nu va puneti pe documentat? Doar stati sa chibitati pe langa ziare sau nici macar.

  “Numarul cazurilor, la sectiunea trafic de influenta…”
  Si n-a mai zis nimic. Doar m-a imitat cand am scris de chestionare cu varsta, sexul, rasa. A bagat un chestionar pentru ca e sadica si ii place sa puna “tot raul inainte” ca doar nu-l pune pentru ea ci pentru cititor.

  Oamenii cu care va adunati va descriu perfect. Iar limitarile lor va ingradesc voua puterea de gandire. Va incarcati nu doar cu cuvintele schimbate cu ei dar si cu cate ceva din contextul in care au fost spuse si specificul persoanei. Grupul in sine este adunat pe frustrari si nu pe a face ceva cu cap.

  La capitolul coruptie, aveti multi corupti.

  “Ne-a saracit ROMANIA si ne-a dat drum liber ca sa muncim in alte tari UE”
  Cadoul e vazut ca pedeapsa. Libera circulatie e in drepturile omului. Cumatra ar fi vrut ca toti sa ramana in comunism si comunismul sa fie “cu fata umana”. Psd-ista-fesenista cu minte redusa.
  “si astfel, s-au destramat familii”
  Aceasta este doar gandirea ei. Familii intregi au plecat cu totul din Romania. Ea vorbeste de varsatul familiei pe continent de ca si cum e rupere de matse. In mintea ei ea acuza invatatura lui Cristos ca de ce lasa omul pe tatal si pe mama sa. Ea se baga in aceste familii fara sa fi fost invitata la deciziile care se fac doar intre membrii familiei.
  “astfel Romania a devenit pentru majoritatea poporului roman,o Tara saraca, o Tara a lacrimilor , a durerilor si a suferintei”
  Nu tine de logica. Ea da vina pe Europa ca sa se insurubeze mai tare pe langa familiile pe care in mintea ei le-a destramat. Pana acum o facea cu cutremure si napaste anuntate non-stop.

  Stiti de ce ii e frica? Ii e frica sa nu mai aiba la ce stramba din nas daca LCK incepe sa rezolve din coruptia din Romania. O vaca dementa ce e, numai stramb si manipulator porceste vorbeste.
  Adica la ea pe orice parte o intorci, o doare. Iar asta dupa ce s-a laudat ca ea a convertit intreaga familie a barbatului ei la crestinism.

  “UNIUNEA EUROPEANA NE RASCOLESTE TOATE PROIECTELE DE TARA”
  Daca UE n-o face, doar Putin va mai rascoleste proiectele. Pe cel care o face pe fata il acuzati, pe cel care nu spune si o face pe la spate, il luati in brate.

  Stiti ceva? Decat sa va mai aud ca va bagati singuri bete in roate cu prostia romaneasca atunci cand e sa iesiti la mal, ia mai bine imi vad de ale mele jocuri video non-stop!
  Avem si noi probleme, nu sa stam de toate caprismele voastre. Nu platiti nici cat intra intr-un bric.

 5. February 5, 2023

  https://www.msn.com/en-us/news/world/stalin-bust-unveiled-in-russia-for-battle-of-stalingrads-80th-anniversary/ar-AA1704Y0

  Stalin v-asteapta: https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA16ZXOv.img,
  nou-nout cu bust sa-l pupati ca pe sfintele moaste.

  Inca nu intelegeti ca mergeti gresit. Eu sunt pacatoasa desi eu caut sa fiu non-agresiva iar voi trageti tot dupa cum vreti voi. Fie voua atunci stalinismul dupa cum v-ati asternut!
  “A picture shows the newly unveiled bronze bust of Soviet leader Joseph Stalin outside the museum dedicated to the Battle of Stalingrad in the southern Russian city of Volgograd on Feb. 1, 2023, on the eve of commemorations of the Soviet victory in the Stalingrad battle. STRINGER/AFP via Getty Images
  © STRINGER/AFP via Getty Images”
  Joseph Vissarionovich Stalin – “Sa-l pupe mama” ca frumos e!

  Ce istorie v-a facut Putin! V-a promis magistrala si v-a dat statuia. Cat de frumos s-a exprimat, cat de elocvent si elevat!
  “putii” inseamna drum. Inseamna ca el e Calea, adevarul si Viata! Curaj!
  PUTIN
  substantiv
  1
  Timpul în care se desfășoară pescuitul.
  Adica si pescar de oameni.
  Eu n-am ce sa mai comentez. Cu voi este “deep state” adica toata ierarhia, armata care face afaceri de-ti bubuie mintea cat te mint.
  Oi fi eu rea- cat de rea, dar macar nu m-am apucat sa invadez pe altii.
  Treaba voastra! Dar sa nu va plangeti ca n-am tras de voi sa va treziti!
  Stalinism: centralizare, totalitarianism, si urmarea caii comuniste.
  Voi nici n-ati sarbatorit batalia de la Stalingrad. Sunteti deja anexati ca nu cunoasteti istorie. Nu pe a voastra, pe a invingatorilor. V-ati suparat pentru LGBTQ ca exista si ati spus ca ei de fapt nu erau existenti in societate ci cupluri inventati si ca ati fost fortati de Europa sa faceti ca ei. O sa aveti comunism dar nu comunismul lui Ceausescu. Ala e doar in amintiri.
  Imi pare raiu ca va abandonez si ca merg dupa invatatura dharmica.
  A zis Karmapa ca daca nu poti ajuta, cel putin sa nu faci rau altora. Ca vreau ca nu vreau, tot Karmapa ramane.
  LGBTQ sunt nasteri umane adica nu am de ce sa le fac rau – nu ma stiu si nu ma recunosc ca sunt rea. Ideologia insa e din otravurile mintii. E plina samsara de otravuri.
  Hai pa!

 6. February 6, 2023

  Acum o saptamana si cateva zile a murit administratorul blocului unde am petrecut mare parte din viata. Era ca tatal nostru si destui copii ai altora il necajeam sau nu. El ne iubea pe toti in mod egal. Sincer si noi il respectam sau nu. Era parte din viata noastra, zodia Leului. Am visat inchiderea ca eram la bloc, ca aveam 2 lifturi cu unul mai mult in stanga si mergeau amandoua. S-a dus cel din dreapta pana la et. 9 fara probleme.

  Fata administratorului D.A., Cristina, mi-a comentat acid ca da, ca noi avem tratamente mai bune pentru cancerul de prostata si ca de aceea la noi oamenii traiesc mai mult, referindu-se la parintii mei ca ii tin in puf cat pot, si asa si pe dincolo…
  Am decis ca la vara vin in tara. Vindem tot si ne caram. N-avem de ce sa ne mai contram unii pe altii.
  Decat sa ne mai auzim vorbe si sa ne mai porcaim cand ne intalnim, mai bine fiecare in calea lui!
  Dl. Tarog a aparut ca sa enerveze pentru ca nu e nici-o legatura intre moartea Ambarusei si moartea vecinului … sef. Misanii isi imagineaza ca sunt cei mai tari si ca sparg ei tot si ca rup in Bucuresti.

  Cele mai amare vorbe, e ca un facut, le auzi cand te aduni din respect pentru cel/cea care a fost.
  Cam atat! Si eu ca si Garchen am prayer wheel si o invartesc:
  Om mani peme hum

  Cititorule, poti sa te revolti cat vrei. Daca vrei sa-ti bati joc de suferinta altuia, fa-o, nu te poate opri sau responsabiliza nimeni.

  La casele noastre romani! Sa explodeze mamaliga in bucatarie!
  Nu, n-am fost la serviciu religios ortodox. Am facut dana, si i-am spus lui Garchen.
  I’m sorry! 😭😭😭

  “curu gol pe langa pula”
  Am sa tin minte asta, MR. Era vorba de Vitaly si pianul rusesc, nu de Vasili. Vasili are 3 picioare si multumeste in fiecare zi lui Dumnezeu ca le are inca pentru ca pe ele se poate duce sa muste inca rusi ca tine, care vorbesc romaneste, de cur.
  Vitaly in schimb nu avea 3 picioare. Vitaly canta la pianul rusesc. Ne-ai pus tu videoclip. 1 – 0 pentru tine!
  1 – 0 pentru tine si pentru ca am balanta pe card negativa.
  Total: 2 – 0 pentru tine.

  Pa! Ramai cu Luna Plina sa nu zici ca nu ti s-a dat! Sau ca nu ti-ai luat partea sefului.

 7. February 6, 2023

  Cutremur in Turcia – Praise the Lord, o soul of mine!
  A fost cu magnitudine mare pentru ca Luna Plina a cauzat mareea si a pamantului.
  Ruptura a fost atat de mare… riftul atat de adanc, Doamne, ce mizerii au putut sa iasa din subconstient!
  Mi le-am insusit, cum nu?

  “Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul…
  – Și de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
  mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
  duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste
  – N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid
  care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid! Ildirim zis Fulgerul, MR dintaiul cu versetele lui satanice.

 8. May 30, 2023

  Am vizitat cotidianul lui Nistorescu. Ce-i acolo… greu de descris! Mai rau ca la 1907! O dadeau pe sotia lui Iohannis, Carmen Iohannis unuia si altuia cate o runda in timp ce ei probabil ca se pregateau de voyeurism. Acelasi Nistorescu care a scris Oda Americii dupa 9/11, acum comenta relaxat cum telefoane de la Casa Alba ordona sclavilor din Romania prin presedintele Iohannis.
  O cultura prin incultura! Acesta e nivelul comunistului: vandalizeaza ce vede exact cum au procedat si chinezii cu reprezentarile nu numai murale tibetane. In locul valorii se pune ordinarul, lipsitul de calitate, impostura.
  Aceasta zvacnire de sub normal, acest demon exteriorizat este valoarea comunista. Aceasta plus senilitatea timpurie. Adica de ce sa fii obligat sa tii minte ce ai mintit cand de fapt si de drept nu ai trecut printr-o scoala a invatamantului superior ci continuu te-ai marginit la a pastra fidelitate unui cizmar cu 4 clase? La 4 clase nimeni nu simte erorile grave de comportanent.
  Cam acesta e comentariul cu privire la blogul cotidianul: o cotarleala in cretinatate si cretineala fara de sfarsit.
  Ca incheiere: sa fiti iubiti de cine vreti voi!

 9. June 18, 2023

  https://journals.iium.edu.my/enmjournal/index.php/enmj/article/download/607/291
  Milanovic, B. (2018). Global inequality: A new approach for the age of globalization. Belknap Press.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer