Ce fel de vânãtor rateazã de la o distaþã aºa de micã?
Din empatie, când am auzit vestea, m-am împuºcat ºi eu fix în gât, cu douã shoturi de jagermeister, calibrul 40 ml.
Nici mãcar nu ºtiu în ce fel sã mã apropii de subiectul ãsta. Pe de-o parte e penibil ºi tre sã facem miºto de el, cã s-a zgâriat la gât ºi a fãcut bubiþa, ºi e de râs.
Pe de altã parte trebuie sã fim triºti. E o tentativã de sinucidere, totuºi.
Cred cã o atitudine care sã le înglobeze pe amândouã ar fi “e trist cã doar s-a zgâriat la gât”.
Dar cel mai trist e cã acum tot subiectul o sã fie tratat pe partea socialã. Empatie, dramã de familie, vai sãracu. Deja e irelevant cã e un corupt condamnat.
ªi multã ºtangã în gât lu’ Ponta, care reuºeºte sã gãseascã latura politicã în orice ºi vinovatul Bãsescu. “Eºti mulþumit, Bãsescu, cã s-a împuºcat Bombonel?”.
Totul e vina lui Bãsescu. Chiar ºi plagiatura lui bãºitã, de care o sã uite toatã lumea, fiind îngropatã de cãcatul ãsta mai mare, e vina lui Bãsescu. Cã la ordin politic a fost scos fix acum doctoratul copy-paste pe interval.
Da. Chiar cred cã scandalul cu plagiatura a pornit pe comandã politicã.
Dar asta nu face doctoratul ãla mai puþin plagiat. E ca ºi cum m-ar prinde pãduraru’ violand un urs ºi aº rãcni cã m-a urmãrit cã are ceva cu mine. Da. Poate m-a urmãrit cã are ceva cu mine, da’ nu m-a luat el de pulã ºi a bãgat-o un în urs. Plagiatul e plagiat.
Cred cã ºi dacã ar veni extratereºtri sã ne futã în cur cu puli laser, Ponta ar urla, în timp ce e dublu penetrat: “SPER CÃ EªTI MULÞUMIT, TRAIAN BÃSESCU. ASTA VOIAI, NU? SÃ FIE TOT MAPAMONDUL FUTUT ÎN CUR DE EXTRATERªTRI CU PULI LASER!”
ªi Antonescu ar fi la 5 metri în spate: “Abia m-am trezit ºi nu ºtiu despre ce e vorba, dar sunt complet de acord cu Ponta”.
Dar sã ne întoarcem la Bombonel. Bombonel e un bãiat deºtept. ªtie unde e poziþionatã sfecla pe om ºi cum sã o ocheascã. Dacã voia sã se sinucidã, reuºea. Nu e mare filosofie. Nu poþi sã te sinucizi puþin. Nu e ca ºi cum ºi-a pus þeava pe frunte ºi a decis brusc “bãi, asta ar fi o sinucidere prea multã. Hai sã mã sinucid puþin, numai în gât”. Bine cã n-a sãrit pe geam de la etajul 1, sã-ºi umfle o articulaþie. sau sã se spânzure de-o pulpã.
Deci n-a fost nici o tentativã de sinucidere. A fost o reuºitã de dramatizare.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer