comentariu rapcea.ro: aș fi vrut sã scriu eu articolul de mai jos, zãu cã aș fi vrut ! Aș fi putut, pentru cã gândesc la fel, simțesc la fel, ”iubesc” la fel politicienii români (vorba noului hit). Da’ mi-a luat-o piticu gratis înainte ! Ce sã fac asta e, nu mai pot face altceva decât sã îi ”fur” articolul, în integralitate, cãci subscriu la el în integralitate. Mi-am permis totuși sã fac o chestie bivolãreascã, adicã sã îi schimb titlul. Al meu sunã mai funny, o dã a la limbajul de negri cocalari, din filmele americane, gen, you are my bitch ! Enjoy ! 🙂

Dacã plãtești taxe ești prostul lor

 

Moare televizorul de jale cã le-a luat apa casele la niște țigani și cetãțeni adiacenți. Vai sãracii. Cum stau ei și se uitã la pompieri cum le scoate mâlu’ din casã fãrã sã punã și ei mâna. Hai sã le plângem de milã.

Cum sã le plângi, bã, de milã? Nu e calamitate naturalã. Sã îți constuiești casa pe malul apei într-o țarã în care din cauza defrișãrilor în masã inundațiile sunt din ce în ce mai crunte e idioțenie. Defrișãri comandate de politicienii pe care probabil i-au votat cu mânuța lor.

Credeai cã litrul ãla de ulei pe care ți l-a dat Dragnea sã votezi cu PSD-ul era gratis? Asta e plata pe el, bã. Taxã pe prostie. Îți ia apa casa. Sper cã te-ai distrat cu litrul ãla de ulei în schimb.

Dar lucruri mai sinistre se întâmplã în țarã momentan. Înainte de a intra în ele sã vã reamintesc niște parametri în care analizãm situația din România și ce înseamnã asta pentru tine. Întâi populația și interesele.

1. Toți afaceriștii care nu sunt fraieri fac evaziune fiscalã. Ãștia dau bani la partide și interesul lor este ca mediul economic sã fie în continuare propice evaziunii.

2. Vreo 4 milioane de fraieri plãtesc taxe pe bune, din muncã. Ei vor sã li se scadã taxele sau sã se facã ceva util lor din ele.

3. Asta nu se întâmplã pentru cã politicienii împreunã cu afaceriștii șmecheri fac sã disparã între 60% și 80% dintre banii care ajung de la fraieri la stat pe cheltuieli inutile. Clasicele afaceri cu statul. Ai o firmã, vinzi la stat tirbușoane cu 100 de lei bucata și îți faci un cont în Elveția unde sã-ți trimiți banii. Interesul politicenilor, de orice partid, este sã fie votați și sã rãmânã în  pozițiile din care pot coordona afacerile cu statul. Ca din fiecare 10 lei pe care tu, fraier fiind, îi dai la stat, între 6 și 8 sã se ducã moca în buzunarele lor și ale apropiaților lor.

4. Dupã care mai sunt și vreun milion jumate de bugetari. Oameni cu slujbe la stat. Cam de vreun milion chiar  nu e nevoie. Au slujbe inventate, ca sã sugã și ei un ban de la stat.  Un milion de oameni care ori nu fac nimic, ori fac lucruri inutile, ori fac lucruri care s-ar putea face mult mai simplu fãrã ei. Un programator mediocru ar putea sã înlocuiascã jumãtate dintre ei cu niste calculatoare. Interesul bugetarilor e sã nu fie dați afarã. Și vor vota pe oricine le promite cã le va pãstra slujbele inutile de paraziți ai statului deși nu au nici o utilitate.

Dupã care sunt vreo 6 milioane de pensionari și asistați social. Ei nu produc nimic. Vor vota cu cine le dã mai mult. Tricouri, șãpcuțe, ulei, alocație, șomaj, pensie, asistențã socialã și restul chestiilor. Lucruri cumpãrate din bani de la stat și promise prostului ca sã voteze. La fel ca și la categoria bugetari, foarte foarte mulți asistați social sunt asistați social degeaba. Pensii de handicap luate pe șpagã și alte veselii de genul.

Cam ãștia suntem. Și dupã cum vedeți, din 16 milioane de votanți avem douã direcții de interese complet diferite.

Sunt 4 milioane de fraieri care vor sã se facã ceva util lor din banii lor munciți.

Și restul care vor sã trãiascã în continuare din banii celor 4 milioane de fraieri.

Astea sunt taberele. Tu și restul fraierilor care muncesc contra politicieni, bugetari, afaceriști de partid și milioane de sãraci fãrã dinți care nu produc nimic dar vor sã trãiascã din banii tãi.

Așa cã mereu când va exista un conflict de interese între muncitor și parazit social, politicianul va lua partea parazitului social. Ãla e din tabãra lui. Cu ãla are el interese comune.

În Argeș sute de paraziți sociali capabili de muncã au dat șpagã ca sã încaseze pensii de handicap nejustificate.

Au furat din banii noștri. Ai celor 4 milioane de fraieri, cu ajutorul Comisiei de Expertizã a Capacitãþii de Muncã Argeº. Adicã doi doctori apropiați ai partidului puși acolo sã decidã cine primește bani cã e handicapat și cine nu. Spoiler alert. Dacã le dãdeai șpagã, erai brusc handicapat și primeai pensie.

Dar în sfârșit i-a prins! I-au prins pe ãștia care furau în fiecare lunã bani de la noi! Bani pe care noi i-am muncit! URAAAA! O sã ne recupereze banii și o sã-i bage la pușcãrie!

Haha, nu. Tocmai ți-am explicat mai sus cã paraziții sociali și politicienii sunt în aceeași tabãrã. Tabãra opusã ție. De fricã cã o sã facã pârnaie complet justificat pentru furãciune, vreo 5 ”bolnavi” s-au sinucis. Moment în care Ponta a spus urmãtoarele:

„Vreau pânã la urmãtoarea ºedinþã de guvern, pânã începe Parlamentul sã lucreze, sã veniþi cu un proiect de act normativ prin care sã gãsim o soluþie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sã dea acum niºte bani înapoi. Mi se pare cumplit faptul cã se sinucid oameni pentru lucruri care s-au întâmplat în trecut, sunt chemaþi acum sã îºi vândã casele, sã…cred cã aºa cum am putut sã facem pentru funcþionari publici sau pentru alte categorii, cred cã avem obligaþia sã facem pentru pensionari ºi faptul cã au trebuit sã se întâmple niºte nenorociri, oameni care au fost citaþi pe la diverse instituþii cred cã e un lucru regretabil ºi vreau sã veniþi cu un proiect de lege”

DECI AU FURAT ÎN TRECUT, DA? DE CE SÃ ÎI PEDEPSIM CÂND AU FURAT ÎN TRECUT? DOAR E TRECUT!

Poate sunt eu câine de om, dar sincer când aud cã niște oameni care furau de la mine și de la tine s-au sinucis, eu chiar mã bucur. Banii oricum nu aveau cum sã-i dea înapoi. Dacã i-ar fi bãgat la pușcãrie ar fi fost cheltuialã în plus tot pentru noi. Cã și pușcãriile tot din banii noștri sunt plãtite.  Obiectiv cel mai bine pentru noi e ca hoții sã se sinucidã.

Dar o sã fie iertați. Cã doar nu au fãcut nimic nenatural. Au fãcut ce face toatã tabãra lor. Au furat de la noi, ãștia 4 milioane de fraieri. Și politicienii o sã îi protejeze. Și drept rãsplatã și ei o sã-i protejeze pe politicieni la vot. Și așa șmecherii cu bani din politicã lucreazã într-o simbiozã frumoasã cu paraziții sociali, protejându-se reciproc în nobila misiune de a ne suge de bani pe noi. Cei 4 milioane de proști care plãtesc taxe. Proștii lor. Și dacã ai impresia cã 4 milioane de oameni se pot opune interesului a 12 milioane de oameni prin vot, ești idiot. Sistemul funționeazã perfect. Toate pãrțile parazitare lucreazã în simbiozã și sunt mulțumite. Iar la vot e ca la viol în grup. 3 din 4 oameni simt cã a fost o experiențã plãcutã. Tu ești al patrulea. Și atât timp cât exiști, ãilalți 3 o sã se simtã bine și o sã voteze ca violul în grup sã continue. De-asta România e o țarã sãracã. Cã un om muncește și trei îi distribuie banii. Și la vot doar ãla care muncește vrea sã schimbe sistemul. E minoritar și irelevant.

Dacã gãsești un mod în care sã eviți taxele, evitã-le. Banii ãia nu se întorc la tine. Se duc la șmecheri și la paraziți.

Dacã ai vreo oportunitate sã te cari din țara asta, carã-te. Oriunde. Sunt foarte puține locuri pe Pãmânt mai nasoale.

Pentru cã atât timp cât stai aici și plãtești taxe vei fi prostul lor. Prostul primarului care schimbã borduri la suprapreț în tot orașul pe firma unui nepot din banii tãi. Prostul nevestei lui, care e angajatã la o comisie și joacã solitaire 8 ore pe zi pe 20 de milioane din banii tãi. Prostul țiganului fãrã dinți care stã toatã ziua în fața casei și se freacã pe burtã, subzistând din banii tãi, din pensia de handicapat luatã pe șpagã.

Orice ban pe care îl dai la stat e un ban care ți-a fost furat.

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer