În 2017 participam în calitate de vice-președinte al Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) la discuțiile de la Ministerul Sănătății și comisiile parlamentare care au pus în dezbatere publică proiectul de lege al legii vaccinării obligatorii.

La momentul respectiv am depus memorii, am luat cuvântul, alăturându-mă unei echipe ad-hoc de oameni inimoși din societatea civilă, preocupați de păstrarea drepturilor pacienților.Filmarea de mai jos constituie o surpriză și pentru mine, căci n-am știut de existența ei până astăzi.

  1. March 16, 2021

    Nu inteleg de ce tu nu te opui tu botezului copilului mic. E mult mai simplu acum ca ti-ai gasit calea budista sa renegi pe Iisus. Tu nu vrei sa-ti ajuti copilul. Tu nu vrei sa-ti sprijini copilul. Tu esti ca taica-meu care vine in fata unor prostanaci si imi arde una de imi zboara fulgii si rad prostanacii de mine. Cica la voi e distractiv sa-ti vezi copilul neajutorat. Cum sa fie amuzant cand se chinuie? Se chinuie sa manance, sa stapaneasca miscarile corpului, se chinuie sa creasca si sa fie pe placul vostru pentru ca va iubeste. La voi nici nu e pandemie cum va purtati. Toti cu Marte in taur sau alte povesti, fumati de traiti in taramuri paralele. La voi daca vaccinul costa 100 de dolari, va uitati meschin la 100 de dolari ca scoate statul din buzunar pentru copilul vostru/tau. Esti un dusman al lui/ei.
    “all mother sentient beings” sa va ia dracu de mother insensitive!
    Tu ca sa nu oferi dragoste copilului tau te ascunzi dupa vaccinuri. E de fapt egoul tau de parinte care nu te lasa. Asa ai sa-i mananci sufletul si cand are sa creasca. Ea sa te iubeasca si tu s-o altoiesti. Si nu numai pe ea. Cand l-ai platit pe cititorul blogului ca ti-a reparat link-ul? Nu l-ai platit ca te dai mare sef. Eterna shakti nu merita palmuita? Si da-ti ceasul inainte ca ai ramas de caruta! Desteapto!

    “Sunt inedita”. Haha! Esti!
    “drepturile pacientilor” Cel mai important drept e sa ma lasi sa mor cand vreau eu, nu cand oi vrea tu.

    “risc” – din memorie – expus pericolului.
    Cica Ministerul sa defineasca riscul pentru ca WHO a definit ce inseamna situatie speciala epidemiologica.
    Acesta cred ca a fost subconstientul tau.

    Hai sa-ti fixez creierii inainte de a continua asa cum ai pornit!
    Covid-19 este o boala care nu era inainte in Desk Physicians Reference whatever.
    Covid-19 este numit asa -19 pentru ca a aparut in 2019 desi si la nivel de administratie am fost avertizati ca premizele unei pandemii exista si ca trebuie instituit un centru care sa previna astfel de situatie care se poate dovedi catastrofala. Filme precum outbreak, ebola care a fost, prevesteau astfel de nenorocire.
    Dar tu nu vrei sa stii de Obama pentru ca 1. are birther si deci nu mai ai ce cauta la el ca a cautat Melodia, iar 2. iti cade tie toata demonstratia cu Trump care i-a scandalizat pe toti cu idealul lu’ ma-sa ca sa fie frumoasa si creier nu trebuie. Aia era in secolul trecut, ca ea si-a ras in final de fiul ei.

    Deci pandemia exista ca vor cartile tale de la minister sau nu.
    “nu vorbeste de o pandemie”
    Este pentru ca tu te duci in cap dupa Trump: (cu aprox.) “Nu mi-a spus nimeni cu ce se mananca, dar e rau ca e airborne”. Tu esti white supremacist. Tu cand te-ai dus la razboi, te-ai dus cu totul, cu tot ce ai – “Omnia mea mecum porto”. Nu-ti dau eu suport de acasa ca tu ai lacune in educatie. Asta sa-ti fie clar!
    Tu nu vei asculta niciodata de ceea ce iti spun eu. Tu nu ai prudenta. Esti prea macho in mintea ta sa mai asculti de vocea mea.

    Apoi ne faci spalatura la cap cu teoria democratiei. Daca era cum spui tu, ca abia te-ai trezit, eram toti morti copti.
    Cum-necum, am urlat la Arafat (tu ii spui “Arahat” – see something – say something), ca vin campuri de morti si sa se pregateasca pentru ca va fi singurul care va duce stindardul luptei impotriva Covid in Romania. NU EXISTA CURE!
    Asta nu e democratie, bre? E mai democratic sa te las sa-ti arda casa cu cei dragi in ea?

    Pasol na turbinca!

  2. March 16, 2021

    Pentru ca tu contesti pe Arafat am sa-ti spun cum a fost desemnat.
    Intai au venit PSD, Ponta, ca sa-l faca premier. Apoi au venit reprosurile legate de Colectiv si s-a voit scoaterea lui din paine cu totul. Numai la crestinopati se fura painea omului de la gura. Asta e!
    Dupa care omul s-a speriat si a vrut sa fuga din tara si sa-si ia si inventia cu el.

    Atunci i-am urmarit gesticulatiile cu mainile prima data. Am observat ca este musulman. Am vrut sa-l distrug si mi-am dat seama ca nu vreau sa-l distrug din cauza credintei lui. Am zis in sinea mea “Asta e!” Cu credinta, fara credinta in Dumnezeu, altul nu e! Ei in lumea araba mai au speranta ca restul nu mai au. De aceea a fost pregatit lapidar ca si romanii cred in Dumenzeu, povesti mioritice, ca Romania este unde a ajuns si ca “brace yourselves” si “take shelter”. Si asta a fost!

    Deci nu mai are sens sa-l jigniti.
    A fost negociat pentru voi. Altfel aveati tufa de Pintea care s-a izmenit inainte de toti. Nu zic ca nu e fata mare, dar chiar asa?? O ia paznicul la 3 pazeste?
    Daca il cautati pe Arafat mai bine, are clontul acela in jos semn ca e mancator de carne si nu fumator de ierburi ca Pintea.
    Nu va trebuie ingeri in pandemie. Ce sa faceti cu ei? Sa va faca la cap ventilatie cu aparat de racorit vara? Asta vreti? Sau vreti unul care sa va care prin transee indarat la ai vostri, SMURD-ul adica?
    Ganditi bine ce alegeti!
    Pintea v-a dat 2 paturi si o cada de debridare ca sectie de arsi pentru ca atat a putut.
    Poftim, daca va e draga Pintea, scoateti-o de unde e sa vina sa aiba grija de voi!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer