Lucruri îngrozitoare au ieºit la luminã dupã ce niºte cercetãtori germani au fãcut niºte studii asupra apei îmbuteliate. Specialiștii afirmã cã au descoperit aproape 25.000 de substanțe chimice într-o singurã sticlã. Ceea ce este și mai crunt este faptul cã aceste substanțe chimice nu fac altceva decât sã imite efectele pe care le au produsele farmaceutice asupra organismului nostru.
Studiul a fost realizat în douã etape, scie unica.ro. În prima parte a testului, oamenii de științã au examinat 18 sticle de apã din întreaga lume și, în paralel, au testat și apa de la robinet. Rezultatul a scos la ivealã faptul cã în apa îmbuteliatã existã elemente care au interferat cu douã tipuri de receptori hormonali-estrogeni și androgeni-într-o proporție cuprinsã în 60 ºi 90%. Suprinzãtor sau nu, apa de la robinet a trecut testul, fãrã a fi descoperit niciun element nociv pentru organismul uman. În etapa cu numãrul 2, oamenii de științã au investigat și mai în detaliu și atunci au descoperit prezența celor 24.500 de substanțe chimice în apa îmbuteliatã. Fãrã sã ni se prezinte exact numele bombelor pe care le bem, specialiștii susțin cã aceste substanțe pot provoca boli grave precum diabet, boli de inimã, infertilitate sau cancer.
sursa: obiectiv.info comentariu rapcea.ro: informația nu este nouã, însã studiul nemților confirmã gravitatea situației. O alternativã viabilã o constituie filtrele de apã ce se monteazã la bucãtãrie, pe sursa de apã a rețelei orașului. Sau, pentru cine își permite, apa îmbuteliatã în sticlele de sticlã, nu în pet-uri.]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer