18 Votes
 
  victor-ponta-fane-10 Trecutul liderilor actuali ai României conține pãrți, mult prea multe, care sunt extrem de neclare, dubioase și întunecate și pentru a cãror elucidare statul român nu depune nici cel mai mic efort convingãtor. Poate timpul va șterge urmele și interesul prostimii.. În cazul lui bãsescu, nici acum acest individ nu a explicat cum a ajuns sã deținã la revoluție, dupã propriile declarații o sumã de peste un milion de dolari. Nici în cazul lui Voiculescu nu avem exlicații despre modul în care acestã și-a clocit uriașa avere. Exemplele nu se opresc aici. Întreaga clasã politicã ascunde tunuri de miliarde, ilegalitãți și crime, trãdãri și mitã, de poți jura cã țara este condusã doar de infractori deosebit de periculoși.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETÃȚENII UNIȚI

Ei bine, Victor Ponta si puțini știu acest detaliu “minor”, a fost, nu de mult, considerat cu acte în regulã suspect de crimã. Informația apare în paginile unui celebru ziar german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”care îi dedicã un amplu articol ce poate fi citit și astãzi. Oare nemții sã fie așa de proști…? Procurorul Ciprian Panait a murit “accidental” in anul 2002, în momentul în care ancheta un caz de corupție în care erau implicate nume grele din zona lui Adrian Nãstase. Tot poporul știe ce apropiere a existat și existã între premier și sinucigașul închipuit Nãstase. Procurorul Panait a murit  dupã ce a cãzut, în conditii misterioase, de la fereastra apartamentului unde locuia. Culmea este cã ultima persoanã care l-a vãzut pe procuror în viațã și care, din câte se pare se afla în vizitã la el în momentul morții, a fost actualul premier al țãrii Victor Ponta. Potrivit articolului din presa germanã, la necropsia cadavrului procurorului Panait s-au gãsit urme de droguri, iar procurorul care a anchetat moartea colegului sãu Panait a fost lovit de o mașinã și omorât, autorul “accidentului” nefiind niciodatã prins. În plus, martorii susțin cã ultimele cuvinte ale procurorului în momentul în care zãcea întins pe asfalt aproape mort, ar fi fost:
…câinele ãsta de Ponta m-a omorât!
Iatã declarația completã a mãtușii ui Panait, conform exlozivnews.ro
 Cristi m-a anunþat, când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 17, cã va avea o vizitã ºi sã nu mã sperii dacã aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat cã vrea sã lãmureascã niºte probleme de viaþã ºi de moarte cu un coleg ºi a spus numele Ponta. Mi-a cerut sã le pregãtesc o cafea ºi, dacã se poate ar fi mai bine sã nu asist la discuþii. În jurul orei 17:30 a venit musafirul aºteptat, iar eu, conform înþelegerii cu Cristi, am plecat în vizitã la o vecinã. Ultima persoanã care a venit la Cristi a fost acest Ponta.
Interesantã este evoluția ulterioarã a avenimentelor care l-au albit pe ponta. Conform jurnalistei Simona Ela Fica dosarul a fost ținut ani buni la secret (oare de ce?). Și un document din dosarul ascuns, respectiv transcrierea unei convorbiri telefonice dintre Victor Ponta și Tãtulescu Valentina, judecãtoarea penalã de la Curtea de Apel București, care era anchetatã în acel moment de cãtre procurorul Ciprian Panait. Conform acestei convorbiri, Victor Ponta trebuia sã îl drogheze pe Panait cu ocazia vizitei (strecurându-i în cafea un sedativ puternic), iar “echipa de șoc” care urma sã soseascã la plecarea lui Ponta trebuia sã îl arunce pe procurorul Ciprian Panait pe fereastrã… Astfel a fost curmatã viața unui procuror corect, la doar 29 de ani, iar acesta a fost prețul plãtit de Ponta pentru accesul în eșalonul superior al mafiei care conduce România.
Exploziv-news.ro Exploziv-news.ro
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer