un articol de Roxana Chirilã E 1 mai și mi-am luat pauzã. E posibil sã fi bãut puțin prea mult vermut, de abordez astfel de subiecte senzaționale și interzise, dar sunt mult prea veselã ca sã n-o fac. În cazul în care nu știați, yoghinii MISA sunt niște zei sexuali, niște maeștri ai artei senzuale. Masculii speciei, denumiți uzual „vira”, pot sã și-o ținã ridicatã într-un perpetuum mobile care surprinde întreaga lume științificã. Iar femeile adevãrate, denumite uzual „shakti”, sunt niște cadâne spirituale, de un erotism rafinat, elevat, debordant și plin de compasiune (cum poate fi erotismul plin de compasiune?… simplu! E dat tuturor celor nevoiași.)

Tehnica sexualã de vârf: continența

Pentru cei care se întreabã de unde atâta sexualitate pe yoghini, rãspunsul se aflã în continența sexualã (aș zice mai degrabã continențã care are de-a face cu amorul, dar continența respectivã e înregistratã la OSIM, pentru cã e evident o tehnicã MISA, implementatã și practicatã doar de aceștia și deci nu-mi permit sã folosesc termenul ca atare de teamã cã s-ar putea sã comit vreo ilegalitate). Ce iaște continența?… Continența iaște acel lucru foarte mare care e un anticoncepțional natural, care te face sã îmbãtrânești mai greu, sã faci sex mai mult, sã nu obosești dupã, sã ai mai multe orgasme în timpul unui singur contact sexual (și la bãrbat, și la femeie e același principiu) și mai are câteva efecte extraordinare, dintre care abia-abia au reușit sã scape vindecatul cancerului și pacea mondialã. De fapt, nu garantez pentru pacea mondialã. S-ar putea sã fie și ea un efect, pentru cã dacã ar fi dupã yoghini toatã lumea ar „face amor” câte 6-7 ore pe zi și n-ar mai avea timp de rãzboaie. Și s-ar iubiiiiiiiiiiiiii. Continența e, pe scurt, chestia aia în care bãrbatul nu ejaculeazã și femeia n-are un orgasm deosebit de intens și fizic. Cam la asta se rezumã. El se abține, ea se ține.

Ritualuri sexuale

Cum bã? Ați crezut cã se oprește aici? La o banalã continențã? Pfff. Nu știți nimic. Pentru cã la MISA „maestrul nostru spiritual, Grieg” exemplificã orice. Adicã el susține telepatic tot, induce emoții, sentimente și alte stãri cursanților yoga mai ceva decât o conexiune de internet picatã. El exemplificã starea de fericire, de beatitudine, de eroism spiritual, de feminitate (vorbesc serios), de umor, de discernãmânt și câte și mai câte. O face de la distanțã, din Paris, un oraș cãruia azi yoghinii îi spun „Suedia”. Și la MISA se fac niscaiva ritualuri sexuale. Am auzit ceva de Maithuna, dar n-am aflat detalii niciodatã (e ceva complicat și secret). Așa cã o sã vorbesc despre chestiile standard, despre care te poți documenta de pe site-ul oficial – chestii care se fac la ore fixe, cu multe cupluri de yoghini care practicã acasã (în case diferite, vreau sã zic; nu e o orgie). Ritualul e etapizat. Pe rând, te concentrezi pe o zeitate hindusã, pe Dumnezeul creștin, pe maestrul care MISA susține în public cã nu-i maestru. El, pus de ritual sã se gândeascã la douã calitãți ale iubitei, e sfãtuit sã se gândeascã la ceva tipic zodiei ei, dacã nu-i trece prin minte nici mãcar una. Și la sfârșit, dupã ce s-au cronometrat cu ceasuri cu alarmã puse sã sune dupã X minute, ca nu cumva sã se prelungeascã vreo etapã, el trebuie sã fugã la 50 km distanțã. Sunã prost?… Hai sã continuãm. continuarea pe roxanachirila.com]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer