ªtiaþi cã organismul nostru este colonizat de o mulþime de paraziþi care ,,mãnâncã” zilnic din noi?
Vreþi sã accepaþi sau nu, realiatea este cã toþi avem în noi diferite specii de paraziþi care ne consumã substanþele nutritive ºi ne expun unor boli înfiorãtoare.
Toþi oamenii au?
Fãrã excepþie!
Vã aduc la cunoºtinþã cã oamenii de pe planetã se împart în 2 categorii:
1. Oameni care se detoxificã (periodic) de paraziþi.
2. Oameni care NU se detoxificã de paraziþi.
Aºadar nici NU se pune problema organismului neinfestat. Suntem cu toþii mult prea expuºi, cu atât mai mult în aceste vremuri cu aer poluat, apã murdarã ºi mâncare infestatã.
Partea bunã este cã…
… dacã avem un stil de viaþã sãnãtaos ºi echilibrat, care ne asigurã un sistem imunitar puternic, corpul nostru este capabil sã þinã cât de cât sub control majoritatea paraziþilor cu care ne infestãm. ÎNSÃ dacã nu avem grijã de sãnãtatea noastrã, avem toate ºansele ca mai devreme sau mai târziu paraziþii sã ne producã o grãmadã de boli.
Legãtura dintre paraziþi ºi boli
Dupã mai multe experiemente, cercetãtoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia cã multe din bolile cu care se confruntã omenirea în zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluþionare ºi în cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer”, pe care v-o recomandãm chiar dacã nu aveþi cancer.
Cercetãtoarea a descoperit prin experimente cã:
+ organismele TUTUROR pacinetilo r bolnavi de cancer erau supraîncarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
+ TOÞI pacienþii cu boli de piele erau supra-infestaþi cu viermi cilindrici (oxiuri,limbrici etc).
+ TOÞI pacienþii cu acnee rosacee erau puternic infestaþi cu parazitul Leishmania.
+ TOÞI diabeticii aveau trematod ul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
+ TOÞI cei care suferã de migrene au nematodul Strongyloides.
+ personele cu ASTM au ascarizii în plãmâni.
+ Multe persoane care fac infarct au viermi în inima.
+ Paraziþii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia.
+ Persoanele care transpirã excesiv noaptea sunt suprainfestate cu ascarazi.
ªi lista poate continua.
Aºadar Hulda Clark a tras concluzia cã paraziþii reprezintã o componentã esenþialã în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntã în ziua de astãzi.
De ce sunt paraziþii periculoºi?
Paraziþii colonizeazã de obicei colonul ºi intestinul subþire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, însã pot rãmâne ºi inofensivi dacã gazda are un sistem imunitar puternic ºi o florã intestinalã echilibratã.
Partea proastã incepe atunci când paraziþii reuºesc sã treacã din intestine în restul organismului ºi se instaleazã în alte organe, incep sã aparã bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, ºi DOAR în condiþiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.
Atenþie! Paraziþii nu pot supravieþui în alte organe în afarã de intestin, decât în prezenþa ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).
CUM ajunge alcoolul izopropilic în corpul tãu?
Foarte simplu, deoarece e o substanþã la care suntem cu totii expuºi în aceste vremuri. El se gãseºte în: majoritatea ºampoanelor (ºi pãtrunde prin piele în corp), în sucurile din comerþ, în produsele cosmetice, în apa de gurã, în fixativul pentru pãr, în toate produsele pentru bãrbierit, în cafeaua decofeinizatã, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente… ºi lista poate continua.
Mai mult decât atât, specia comunã de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tãu.
Ideea e cã suntem atât de expuºi încât chiar NU avem cum sã ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorãtor ar suna.
Însã vestea bunã este cã Dumnezeu ne-a lãsat în naturã exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curãþa periodic organismul de paraziþi.
Programul 100% natural de eliminare a paraziþilor – Are la bazã 3 PLANTE:
+ PELINUL (capsule sau ceai)
+ CUIªOARELE (recomand cuiºoare întregi, în locul capsulelor)
+ Tinctura din COAJÃ DE NUC NEGRU
Aceste 3 ingrediente luate împreunã au potenþialul sã omoare majoritatea speciilor de paraziþi care ne colonizeazã corpul.
Mai mult sunt 100% NATURALE, iar ingredientele se pot gãsi la oricare magazin naturist (mai puþin tinctura de nuc negru, care se gãseºte mai rar în magazine, însã se gãseºte lejer pe internet).
Dureazã 3 sãptãmâni !
Iatã programul pe cele 3 sãptãmâni: * Dupã cum vedeþi tratamentul are 2 FAZE:
1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziþii ºi ouale acumulate.
2. Faza de menþinere – în care se ia o datã pe sãptãmanã tratamentul, pentru a preveni o nouã suprainfestare – pe care ar fi bine sã-l þineþi regulat, toatã viaþa.
Adicã: O datã în fiecare sãptãmânã veþi lua 2 linguriþe de tincturã de nuc negru, 7 capsule de pelin ºi 7 capsule de cuiºoare (aproximativ 3 linguriþe de cuiºoare întregi).
Simplu, nu?
Respectând aceste principii vom ajuta ENORM corpul în lupta cu paraziþii, la care suntem cu toþii expuºi în fiecare zi.
Alte remedii care ajutã în lupta cu paraziþii:
1. Usturoiul
Deºi este cunoscut pentru calitãþile antiparazitare, antifungice, antibacteriene ºi de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atât. Eu de exemplu în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent cã am avut ferbã 39-40. De fiecare datã când rãcesc îmi fac un suc de lãmâie ºi mãnânc câþiva cãþei de USTUROI. În aceºti 2 ani n-am fost rãcit niciodatã mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodatã greº.
2. Argila
Un alt supliment MIRACULOS. ªi nu exageraz deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziþi, însã are multe alte beneficii.
Curãþã intreg oganismul de toxine ºi metale grele, purificã sângele, detoxificã ficatul, detoxificã intestinele, echilibreazã glandele endocrine, ajutã flora intestinalã, are efect antidepresiv ºi antistres, reparã leziuniile din întreg tubul digestiv (de la gingivitã, roºu în gât, gastritã, intestin iritabil.pânã la hemoroizi), ºi foarte multe alte beneficii.
Administrare: Deºi se gãseºte ºi sub formã de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule, care se lasã într-o canã cu apã de seara pânã dimineaþa. Dimineaþa se amestecã ºi se bea apa argiloasã tulbure. Nu uitaþi cã Dumnezeu ne-a fãcut din þãrânã.
3. Nuca de cocos
Este plin internetul de articole despre beneficiile antiparazitare, an tibacteriene ºi în special antifungice ale uleiul ui de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, însã eu recomand nuca de cocos întreagã pentru rezultate mai bune.
Þin minte cã am citit pe un forum despre unu bãiat relativ sãnãtos, care a decis sã faca o curã de douã sãptãmâni cu ulei de cocos, deoarece auzise cã este sãnãtos. În timpul celor douã sãptãmâni i s-a întâmplat de douã ori sã defecheze un pumn de viermi. Groaznic nu-i aºa?
4. Seminþe CRUDE de dovleac
Aproximativ 50 de seminþe de dovleac dimineaþa pe stomacul gol, era cura împortiva paraziþilor recomandatã de regretatul Valeriu Popa.
Acest remediu are capacitatea sã omoare cele mai comune specii de paraziþi.
5. Fibrele vegetale
Este esenþial sã elimini regulat materiile fecale. Constipaþia ( neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea ºi înmulþirea paraziþilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru dezvoltare.
Mai multe despre fibre am scris în articolul despre Detoxifierea Colonului 100% Natural.
6. Probioticele si Prebioticele
Flora intestinalã este bariera dintre paraziþii, bacteriile dãunãtoare ºi viruºii din intestin ºi restul organismului. O florã intestinalã echilibratã ºi sãnãtoasã va lãsa doar nutrienþii necesari sã treacã în organism, blocând orice altceva.
Pentru a menþine aceastã florã sãnãtoasã este esenþial sã consumãm regulat probiotice ºi prebioti ce.
* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se gãsesc în produsele fermentate, în special IAURTUL ºi KEFIRUL.
Atenþie!
Iaurtul fãcut de casã bate la orice orã d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comerþ. Aºadar mai bine cumpãraþi lapte proaspãt de la þãrani ºi puneþi-l la prins, decât sã daþi banii pe cel din comerþ, fãcut exclusiv pentru a produce cât mai mulþi bani, ºi atât.
* Prebioticele sunt alimentele care hrãnesc bacteriile benefice din flora intestinalã: cicoarea, napul, ceapa crudã, usturoiul crud, sparanghelul, tãrâþele de grâu, fasolea ºi mazãrea, spanacul ºi legumele cu frunze verzi, bananele, ovãzul etc. Dupã cum se vede prebioticele se gãsesc într-o gamã largã de alimente, aºa cã aveþi de unde alege.
7. Vitamina C
Vitamina C joacã un rol esenþial în funcþionarea optimã a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientã a paraziþilor.
ATENÞIE! Vitamina C de calitate NU se gãseºte în capsule, ci în grãdinã! Vitamina C e un micronutrient format din: Rutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic. Suplimentele din farmacii cu Vitamina C conþin doar acid ascorbic, în timp ce Vitamina C din naturã are TOATE componentele.
Stiaþi cã ardeiul verde conþine cel puþin triplu vitamina C faþã de citrice?
Mãcieºele 1500-2000 mg Vit. C /100g.
Ardeiul verde 1600-1800 mg Vit. C/100g.
Cãtina 670 mg Vit. C /100g.
Pãtrunjelul 150 mg Vit. C /100g.
Kiwi 120-180 mg Vit. C /100g.
Coacãzele 55-215 mg Vit. C /100g.
Portocalele 53 mg Vit. C /100g
*Ideea e cã, existã destule surse de vitamina C în naturã! Nu e nevoie sã optezi pentru capsule.
8. Altele:
Am prezentat mai sus pe cele mai comune ºi mai accesibile, însã asta nu înseamnã cã sunt sigurele. Mai au proprietãþi antiparazitare:
* Argintul Coloidal * Sâmburii de grepfrut ºi de lãmâie
* Aloe vera
* Propolisul
* Pau d’Arco
* MMS (Mineral Miracle Solution)
* Iodul (Sub formã de iodurã de potasiu sau soluþie lugol)
ªi lista poate continua.
Rotatia alimentelor
Ca orice organism viu, paraziþii au capacitatea de a se adapta în timp ºi de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit sã-i omoare.
De aceea, nu veþi avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar seminþe de dovleac în fiecare zi. Cea mai înþeleaptã alegere este ROTATIA ALIMENTELOR.
Adicã o sãptãmâna consumãm multã nucã de cocos, în urmatoarea seminþe de dovleac, apoi trecem la argilã ºi aºa mai departe.
Astfel nu numai cã paraziþii nu pot dezvolta rezistenþã, dar vom fi capabili sã omorâm o gamã mult mai largã de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelaºi aliment.
Oricum regimul HULDEI CLARK este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul ºi cuiºioarele) sunt o combinaþie
care omoarã majoritatea speciilor de paraziþi.în mai puþin de 3 sãptãmâni.
Valer TURCIN, Cercetãtor ºtiinþific