Mandria n-are limite - un sacal ataca un leu (Galerie foto)
 Daca un leu mare si vanjos se asaza pe tine, fie si din greseala, te strecori cum poti si iti iei talpasita cat poti de repede, fericit ca ai scapat cu viata. Nu asa au stat insa lucrurile recent, intr-o rezervatie din Namibia. 
Desi pana la un punct lucrurile s-au intamplat intocmai, dupa ce a reusit sa vada lumina zilei, de sub leu, sacalul, in loc sa fuga, a sarit la bataie. Ranit in mandrie, sacalul – destul de tanar dupa cum povesteste cel care a fost martorul intregii scene, cercetatorul Ken Stratford – a uitat ca leul e rege si mai ales de ce si l-a infruntat maraind, latrand si chiar incercand sa muste de zor, dupa cum relateaza Daily Mail.
sacal
Asta chiar daca leul se asezase pe sacal din greseala, pentru a putea ajunge mai bine la apa aflata in fata sa.
sacal1
Suparat de indrazneala si superioritatea felinei, sacalul l-a infruntat cu un curaj de zile mari, care a uimit toti oamenii de stiinta ce au avut ocazia sa vada fotografiile.
sacal2
Nu exista dovezi anterioare ale unei asemenea agresivitati din partea sacalilor. La un moment dat, din fotografii reiese ca micul sacal il apuca de barba pe leu. Jignit peste masura, face rotocoale peste rotocoale rivalului sau.
sacal3
La un moment dat, intrigat si ofuscat de enervantul sacal, leul se ridica in doua labe, moment in care sacalul are o revelatie. Gandindu-se, probabil, ca leul si-a invatat lectia, paraseste scena maiestuos, pentru a se adapa mai departe. In Rezervatia Ongava Game traiesc unele dintre cele mai rare animale de pe Pamant, care sunt studiate de cercetatori din toata lumea.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer