Cred ca fiecare a auzit in copilarie basmul cu apa vie si apa moarta. Face parte din cultura noastra. Insa chiar daca atunci am crezut basmul, cati mai cred acum? Realitatea vine uneori sa confirme ceea ce imaginatia a plasmuit, sau, cine stie, poate ca a fost cineva, candva, care a stiut si a ales sa comunice sub aceasta forma un adevar prea complicat pentru vremea respectiva.
Ceea ce vreau sa iti prezint in continuare pe acest site este tocmai materializarea acestui vis devenit o realitate, asa ca citeste pana la capat acest articol si toate celelalte care urmeaza. Te asigur ca merita timpul si efortul. Sanatatea ta, si a celor din jurul tau, va beneficia din plin.
Si acum, sa-ti spun cum s-a ajuns la aceasta descoperire, pentru ca este important ca sa intelegi beneficiile reale.
Numele lui Henri Coanda este binecunoscut, nu numai in tara noastra, dar si pe plan mondial, fiind considerat inventatorul motorului cu reactie. El este cunoscut ca parintele dinamicii fluidelor si laureat al premiului Nobel. Insa putini stiu ca el a fost interesat si de longevitate. El a studiat obiceiurile unor populatii care traiau peste 100 de ani si nu se imbolnaveau.
Apa vie – apa pe care o beau oamenii din Tara Hunzilor
Astfel, Henri Coanda a descoperit cinci regiuni unde populatia prezenta aceste caracteristici, adica longevitate si sanatate exceptionala (Ei traiau peste 100 de ani, nu se imbolnaveau de cancer, nu avea carii dentare si puteau avea copii chiar si la varste foarte inaintate). In nordul Pakistanului se afla Tara Hunzilor, Vilkambamba este in Ecuador, o vale muntoasa se gaseste in Georgia, o alta vale exista in Mongolia si inca una in Peru. Acestea sunt locurile in care oamenii erau longevivi si sanatosi.
Locuitorii din aceste regiuni au diete diferite, dar au in comun apa pe care o consuma, care este apa de ghetar. De exemplu, hunzii beau apa dintr-un ghetar albastru, vechi de mii de ani.
Avand in vedere ca omul este facut din apa in proportie de 70%, savantul roman a considerat ca apa joaca un rol important pentru sanatate si incetinirea imbatranirii. De aceea, cercetarile sale s-au axat pe studiul apei pe care toate aceste populatii o beau. Astfel a descoperit apa vie (asemanatoare cu apa vie gav, care este apa saracita in deuteriu sau apa usoara).
Dr. Coanda a descoperit ca apa din aceste cinci locuri prezenta niste caracteristici anormale pe care le-a masurat. Astfel, el a observat ca punctul de inghet si de fierbere era diferit, vascozitatea era diferita si tensiunea superficiala era diferita fata de apa obisnuita.
Dupa 5 ani de cercetari, Henri Coanda putea prezice durata medie de viata a oamenilor din orice loc de pe glob doar prin stabilirea calitatii apei pe care acestia o beau.
Ideea de a produce o apa cu proprietati similare cu apa hunza sau apa de ghetar (adica apa vie) apartine unui geniu pe nume Dr. Patrick Flanagan, un tanar precoce, care s-a afirmat din tinerete in domeniul stiintei si a colaborat cu Dr. Henri Coanda.
Aceasta apa este acum disponibila fiecaruia intr-o forma foarte practica, usor de procurat si cu efecte benefice deosebite. Citeste aici despre produsele (Microhidrina, Coral-Mine, HydraCel) care transforma apa obisnuita in apa vie. De asemenea, afla mai multe despre istoria acestei descoperiri si in ce consta ea citind urmatoarele articole pe care le voi publica.
Sursa: ApaVieHunza
]]>