Victor Ponta s-a intalnit ieri cu miliardarul George Soros pentru a discuta problema Rosiei Montane, informeaza Hotnews.ro
Premierul a confirmat intalnirea cu miliardarul George Soros dar a negat ca ar fi purtat discutii despre Rosia Montana, subiectul principal fiind problema comunitatii rrome. La intalnire a luat parte si artistul Damian Draghici.
 
Nu as fi discutat cu dl Soros despre Rosia Montana. Daca vreti sa discutati de Rosia Montana, trebuie sa vorbiti cu dl ministru Korodi (ministrul Mediului, n.r.) si cred ca stiti raspunsul” a declarat premierul pentru Hotnews.ro
George Soros a venit in Romania pentru a promova cultura rromilor.
Acesta a vizitat impreuna cu Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educatie, Cultura, Multilingvism, Sport, Media si Tineret, Angela Filote, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6, Asociatia Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulesti-Sarbi, in spatiul in care se lucreaza la infiintarea primul Muzeu al Culturii Romilor din Romania in Sectorul 6.
Nota Daniel Roxin: Oare de ce nu se luptã Soros sã înființeze un muzeu similar în Ungaria, țara lui de origine? Ce se urmãrește, de fapt? Confuzia pânã la identitate între români și rromi? Evident, personajul aflat la vârful ocultei este, dincolo de aparențele la care pot fi sensibili naivii, unul dintre marii neprieteni ai noștri. Pãzea! În parteneriat cu un Ponta nu ne putem aștepta la nimic bun!!!
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer