MISA – Bivolaru (articole)

MISA - Gregorian Bivolaru

8 Responses to Slăbiciunea “omului bun”

 1. Adriana says:

  Clar ca nu-ti prieste vacanta..Faci filozofie. ieftina, de pahar, cu referiri la vorbele lui Iisus urmate de bla bla, ca doar tu esti mai destept decat El si decat oricine..ba nu, descoperisi ca gandesti la fel cu evreii in materie de. razbunare…incolo da -le in p.ma-sii de valori, Hristos sa stea sa mai invete.. Ca de obicei, cu. ortografia esti varza, ca un bun roman nu trebuie sa stie sa scrie in propria limba..Creierul tau devine mucilagine…condoleante..

 2. Neele says:

  Sunt chestii care nu se uita. Si nici nu se iarta.
  Aviz lui zamolxe, fost moderator.

 3. MR says:

  Adriana,
  Filosofia este “iubirea de înțelepciune”. Eu aici doar am spus lucrurilor, răspicat, pe nume, să nu creadă unii că, trimițând la mine emisari cu promisiuni deșarte și cuvinte împăciuitoare, o să mă convingă să ma “înmoi” pe anumite opinii.
  Atât

 4. FREEDOM says:

  Foarte corect articolul , fara nici o posibilitate de agatare dpdv al vreunei interpretari a lucrurilor , a adevarului faptic incontestabil . Insa exista fanatici misani care chiar nu vad clar sau se fac ca nu vad asa cum am facut si eu postind aici ani de zile sub mai multe porecle o tin langa pe coclauri la nesfirsit pierzindu-si inutil posibilitatea de a vedea onest -clar situatia . Adevarul faptic ESTE si atit . Insa exista fanatici care se impiedica de adevar , se ridica si merg mai departe . Din pacate asta este situatia reala ….. adevarul faptic incontestabil de la MISA si lipsa discernamintului copilasilor fanatici care isi traiesc viata psihologic prin aceasta organizatie si nu vor sa priveasca clar si fara nici o interpretare adevarul faptic . Nu vor asta ptr ca si-ar lua singuri iluziile de pe ochi si se stie ca -omul are nevoie de un vis ca sa suporte realitatea – . In aceasta situatie se afla mai mult sau mai putin fostii colegi de la curs , ei refuza indirjit sa accepte realitaea adevarului faptic .,Nu exista om pe care sa nu-l doara si sa nu se simta ranit atunci cind este inselat , mintit , manipulat si nu cred ca daca orice cursant este prostit in fata -furat si manipulat nu simte nimic de la un astfel de tratament . Faptul ca G este deranjat de mersul lucrurilor in afacerea lui arata manifesta un comportament pur omenesc , adica ca este afectat . Daca nu te afecteaza ceva atunci de ce te-ai deranja sa arati cel mai mic semn si sa vrei sa modifici situatia respectiva ? Atita timp cit vrei s-o faci arati ca nu-ti convine =te riciie tare . Exact in situatia asta este si don profesor care refuza sa accepte ca totul este interdependent adica ca chiar daca sa zicem ca a indemnat la unele chestii macar a consimtit tacit si deci stia fara nici un dubiu ca exista JAPONIA si tot cacatul ala. Pina nu o sa accepte ca adevarul iese mereu la iveala si ca nici chiar el nu-l poate impiedica la nesfirsit si ca lumea sa trezit si ca pina nu schimba macazul nu va impiedica hemoragia de spalti pe creier oricit s-ar opintii . Einstein avea vorba aia despre definita nebuniei …-sa faci acelasi lucru si sa speri ca vei obtine alt efect -… adica sa continui cu JAPONIA si prostitutie si sa speri ca vei stopa hemoragia de cursanti . E clar ca daca nu e nebun macar se comporta nebuneste si asta e jalnic din partera lui . E un lucru atit de simplu incit sa nu-l intelegi din prima si sa te tot amagesti halucinant ca nu-ti vor mai pleca oamenii este de-a dreptul lamentabil din partea oricarui om .

 5. genarul says:

  Lumea mai pleaca de la misa si din alte motive decat Japonia, de ex.:
  VIP-uri,instructori prosti, nesimtiti si aroganti,organizatori aroganti si nesimtiti si prosti,taxe de tabara indecent de mari pentru situatia din Romania,manipulare,utilizarea cursantilor ca masa de manevra si mai sunt destule…Cine cunoaste cursul le stie.

 6. prc says:

  Pentru M.R..
  Mai e valabila propunerea ta cu privire la stergerea tuturor postarilor si a comentariilor privind scoala de yoga in cazul in care esti reprimit la cursuri?

 7. Neele says:

  “Nu vor asta ptr ca si-ar lua singuri iluziile de pe ochi si se stie ca -omul are nevoie de un vis ca sa suporte realitatea – . In aceasta situatie se afla mai mult sau mai putin fostii colegi de la curs , ei refuza indirjit sa accepte realitaea adevarului faptic .” (vezi postarea lui Freedom mai sus)

  As fi trimis aceste vorbe pachet sa se poata trezi si alte fiinte din visare dar nu se poate.

 8. Neele says:

  Oricum greilor de ani mari, eu am spus ce am avut de spus si ma cam retrag la mine in scoica.

  Do not follow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *